Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

12 Μαρτίου Πασρουσιάζεται ο Τουριστικός οδηγός της Τριφυλίας

Ο Δήμος Τριφυλίας με ιδιαίτερη χαρά καλεί τους τουριστικούς φορείς, τα ταξιδιωτικά γραφεία, τους δημοσιογράφους, τα τουριστικά ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά καθώς και το κοινό στην επίσημη παρουσίαση της πολυτελούς έκδοσης του Τουριστικού Οδηγού του, που στοχεύει στην ανάδειξη του τόπου μας σε ένα από τους ομορφότερους και δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς.
Η εκδήλωση θα γίνει στις 12 Μαρτίου, Κυριακή ώρα 11.30 π.μ., στον Κινηματογράφο Δαναό στην Αθήνα.

Την παρουσίαση θα κάνουν σημαντικές .......

προσωπικότητες από το χώρο της τουριστικής αγοράς : η Δρ. Βασσιλεία Ορφανού της Διεύθυνσης Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων, ΤΕΜΕS SA - Costa Navarino και η κ. Μαργαρίτα Μανούσου, Δημοσιογράφος – Εμπειρογνώμονας Τουρισμού, Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Αρχισυντάκτρια του περιοδικού «Τουριστική Αγορά».
Την περιηγητική τους εμπειρία θα καταθέσουν οι δημιουργοί του Τουριστικού Οδηγού Βασίλης Συκάς – Φωτογράφος και Βαγγέλης Δελέγκος – Συντάκτης των κειμένων.
Το συντονισμό της παρουσίασης θα κάνει ο Δημ. Σύμβουλος κ. Ιωάννης Κατσούλας.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας δήλωσε με βεβαιότητα ότι «η Τριφυλία διαθέτει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και μπορεί να είναι τουριστικός προορισμός, αφού διαθέτει φυσική ομορφιά, πολιτιστική κουλτούρα και δραστηριότητα, προσφέρει αξέχαστες παραδοσιακές γαστρονομικές γεύσεις από εκλεκτά προϊόντα, σύγχρονη τουριστική υποδομή και ποιοτική εξυπηρέτηση.
Πρόθεσή μας είναι να δώσουμε ταυτότητα και αναγνωρισιμότητα στο Δήμο μας, να ενισχύσουμε τη θετική εικόνα της τουριστικής αγοράς του τόπου μας, να προσελκύσουμε τουρίστες από το εσωτερικό και το εξωτερικό και να δημιουργήσουμε και πιστούς επισκέπτες της Τριφυλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.