Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Αντε επιτέλους να τελειώνει το σήριαλ με την ακυρωμένη συναυλία Μάλαμα



Ατελείωτο φαίνεται να είναι το σήριαλ με την επιτροφή χρημάτων για τα εισητήρια που προμηθεύτηκαν οι πολίτες για την ακυρωθείσα συναυλία Μάλαμα στην Καλαμάτα.
Πρίν λίγες μέρες η διοργανώτρια εταιρία είχε ανακοινώσει ότι άνθρωπός της θα ήταν σε γνωστό ξενοδοχεία της Καλαμάτας προκειμένου να εξαργυρώσει τα εισιτήρια από την συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα που τελικώς ακυρώθηκε με τις γνωστές φθηνές δικαιολογίες.
Ο άνθρωπος τους όμως δεν φάνηκε ΠΟΤΕ στο ξενοδοχείο και ο κόσμος που πήγε να εξαργυρώσει το εισητήριο του εκτός της ταλαιπωρίας δέχτηκε και τον εμπαιγμό.

Στο σήριαλ σήμερα προστίθεται νέα ανακοίνωση από την διοργανώτρια .......

εταιρία και συγκεκριμένα από την κ. Αθηνά Μπάλα η οποία αναφέρει ότι Όσοι προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους από τα καταστήματα Καλαμάτας Παπασωτηριου το αντίτιμο του εισιτηρίου επιστρέφεται από τα ίδια καταστήματα με τη προσκόμιση του εισιτηρίου.

Για τα υπολειπόμενα εισιτήρια όσων τα είχαν προμηθευτεί από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας πρέπει να τηλεφωνήσουν στο 6979074521 από 5μ.μ - 9μ.μ για να γίνει συνεννόηση επιστροφής χρημάτων, όπως ήδη γίνεται σε όσους μας τηλεφωνούν. (σ.σ. στην εταιρία)

Ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσει επιτέλους η ταλαιπωρία των πολιτών από όλο αυτό κακοπαιγμένο σήριαλ της ακυρωμένης συναυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.