Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Οι Πολιτικοί μας..τελικά διέφθειραν το Λαό μας και η αλήθεια της δικαιοσύνης

Του Γιάννη Μποζίκα

Η ουσία είναιμία. Μπορεί να μην υπάρχει αθανασία αλλά το σαθρό πολιτικό σύστημα με τους πολιτικούς μας διαφθείρουν όχι μόνο το ίδιο πολιτικό γίγνεσθαι αλλά και το λαό.
Με αφορμή .......

τη πρόσφατη δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία 99 στους 100 απαντούν ότι οι πολιτικοί ευθύνονται για τα σκάνδαλα, αποκαλύπτει ότι το μεγάλο μας ερώτημα παραμένει. Τελικά οι πολιτικοί διέφθειραν το λαό μας ή οι πολίτες τους Πολιτικούς;

H απάντηση έχει δοθεί ήδη από τα ευρήματα της μέτρησης. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν τα media που λειτουργούν ως δουλεμπορικά παραγωγής ειδήσεων σύμφωνα με τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους. Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση των σκανδάλων από τα Μέσα Ενημέρωσης, η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών παρακολουθούν τα γεγονότα και έχουν πειστεί ότι αυτά δεν παρουσιάζουν αντικειμενικά την κατάσταση, αφού ποσοστό 65% δεν πιστεύει καθόλου σε αυτή την αντικειμενικότητα, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνουν (96%) τη χαρακτηριστική καθυστέρηση στην απόδοση δικαιοσύνης.

Η Αλήθεια αυτή αποτυπώνεται εξάλλου και στις ελληνικές ταινίες του παρελθόντος όταν ξεκίνησε η διαφθορά. Εκείνο που μας προκάλεσε το ενδιαφέρον είναι ότι ένα 5% μιλά-όπως έχουμε ήδη αναλύσει παλιότερα- στο σκάνδαλο των Ολυμπιακών αγώνων της μίζας. Μόλις 23 δις σπαταλήθηκαν για την υποτιθέμενη ασφάλεια των αγώνων. Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει που πήγε ο πακτωλός χρημάτων. Τώρα είμαστε στο χείλος της επόμενης ημέρας. Αν τελικά η Ευρώπη δεν σταθεροποιηθεί και οι Αμερικάνοι δεν τιθασεύσουν το επικείμενο κράχ τότε θα πούμε περισσότερα. Διότι σε τούτο το κόσμο το καλό...τον "χιλιομπαλωμένο" οι πόροι δεν αρκούν να θρέψουν τον πλανήτη. Και οι σιωνιστές της νέας εποχής θέλουν να εγκαθιδρύσουν τα σχέδιά τους...Αλλά ο καιρός γαρ εγγύς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.