Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Την Παρασκευή ο Βενιζέλος ανακοινώνει τον... διάδοχο του ΠΑΣΟΚ

Πανηγυρική ιδρυτική συνδιάσκεψη με περισσότερα από 1.200 μέλη και στελέχη θα πραγματοποιήσει το ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στόχος είναι να ξεκινήσει η διαδικασία ανασυγκρότησης και επανίδρυσης με νέο όνομα και πρόγραμμα ώστε να δείξει ότι είναι παρόν στις πολιτικές διεργασίες.

Στην ιδρυτική συνδιάσκεψη θα συμμετάσχουν κομματικά στελέχη, πρώην και νυν βουλευτές καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Την διαδικασία ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ ...........

έχει αναλάβει ο πρώην υφυπουργός Πάρις Κουκουλόπουλος. Στη συνδιάσκεψη ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα διακήρυξη του κόμματος και να επαναλάβει την πρόθεσή του να αναθέσει στα κομματικά όργανα την αυτοοργάνωση του Κινήματος.

Εν τω μεταξύ προχωρούν οι διαδικασίες εκλογής των νέων οργάνων του ΠΑΣΟΚ και αναμένεται να ορισθούν η Πολιτική Γραμματεία (το πρώην Πολιτικό Συμβούλιο) και η Οργανωτική Γραμματεία ενώ την Πέμπτη θα γίνει εκλογή της τριμελούς συντονιστικής επιτροπής της κοινοβουλευτικής ομάδας η οποία αναμένεται να αναδείξει νέο γραμματέα τον πρώην υφυπουργό Γιάννη Μανιάτη.

Αγκάθι παραμένουν για την ηγεσία του κόμματος οι σχέσεις με τους κορυφαίους του κινήματος -ειδικότερα με τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Αννα Διαμαντοπούλου- οι οποίες έχουν διαταραχθεί σοβαρά το τελευταίο διάστημα. Πρόθεση του κ. Βενιζέλου είναι να ρίξει εκ νέου γέφυρες προς τα δύο κορυφαία στελέχη και να προτείνει την ενσωμάτωσή τους στα υπό σύσταση όργανα. Δεδομένη θεωρείται η ομαλή συνεργασία με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ορίσθηκε ήδη κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

iefhmerida

ΣΧΟΛΙΟ
Πανηγυρική ιδρυτική συνδιάσκεψη.....
Συμφωνούμε ότι θα είναι για τα πανηγύρια. Και αυτό γιατί θα επιχειρηθεί να αλλάξει ο Μανωλίος και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς. Το DNA του ΠΑΣΟΚ έχει μολυνθεί με γονίδια Χούντας... Δεν αλλάζει το DNA...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.