Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

«Έβρεξε» λεφτά για υπαίθριες αθλητικές υποδομές στη Μεσσήνη

Την παραλαβή τριών μελετών που αφορούν ανοικτές αθλητικές υποδομές στον οικιστικό ιστό της πόλης της Μεσσήνης, στην παραλία της Μπούκας, αλλά και όργανα γυμναστικής για άθληση ενηλίκων σε υπαίθριους χώρους, ψήφισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης το βράδυ της Δευτέρας.

Η πρώτη μελέτη, ....,

ύψους 90.785 ευρώ, αφορούσε ανακαίνιση των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ, έξω από το κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης, αλλά και στην περιοχή απέναντι από το Δημαρχείο.

Η δεύτερη μελέτη, ύψους 18.476 ευρώ, αφορούσε προμήθεια οργάνων άθλησης ενηλίκων σε υπαίθριους χώρους, και όπως έχει αποφασιστεί, αυτά θα τοποθετηθούν στην παραλία της Μπούκας και σε μια περιοχή που μένει να επιλεχθεί το ακριβές σημείο, στο κέντρο της πόλης.

Τέλος, η 3η μελέτη, ύψους 74.345 ευρώ, αφορούσε παρεμβάσεις στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στην παραλία της Μπούκας, καθώς και στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ στην ίδια περιοχή.

Ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Βλαχοδημητρόπουλος ρώτησε αν αφορά και στο γήπεδο τένις που υπάρχει στην Μπούκα η συγκεκριμένη μελέτη. Απαντώντας ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης σημείωσε ότι σε αυτή τη φάση δεν αφορά και στο γήπεδο τένις, ωστόσο υπάρχει η δέσμευση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και μέσα στο 2018 αναμένονται τα υπόλοιπα χρήματα από τα 400.000 ευρώ που ανακοίνωσε ο ίδιος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Μεσσήνη, έτσι ώστε να συνεχισθούν οι παρεμβάσεις και σε άλλους αθλητικούς χώρους.

ΘΑΡΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.