Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Και νέο θανατηφόρο τροχαίο στο ύψος του Εξοχικού [ Φωτογραίες + Video ]

Νέο τροχαίο ατύχημα με ένα νεκρό και δύο σοβαρά τραυματισμένους συνέβη χθες βράδυ στις 11:05 έξω από το εξοχικό.
Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με πινακίδες Βουλγαρίας BT 4426 BH κινούμενο από Κυπαρισσία προς Φιλιατρά, με ......

ιλιγγιώδη ταχύτητα, στο ύψος του εξοχικού, στην μεγάλη ανοικτή στροφή, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος, και κάνοντας τετ-α-κε, πήγε σερνόμενο με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και χτύπησε με το πίσω φτερό του (από την πλευρά του οδηγού) επάνω στην ξύλινη κολόνα της ΔΕΗ την οποία και έκοψε στην μέση, και ταυτόχρονα χτύπησε με την πίσω πόρτα -πάντα στην πλευρά του οδηγού- στην τσιμεντένια μάντρα που βρίσκεται στο σημείο και γυρνώντας κατέληξε μέσα στο χωράφι χτυπώντας με σφοδρότητα στην ελιά που βρισκόταν πίσω από τον τσιμεντένιο τοίχο, όπου και σταμάτησε.

Από την σύγκρουση, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δυο από τους τρεις νεαρούς ο οδηγός ηλικίας 20 ετών ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας σε κρίσιμη κατάσταση και ο συνοδηγός του οχήματος, ηλικίας 19 ετών ο οποίος έχει χτυπήσει στην μέση του, ενώ από τα συντρίμμια νεκρός ανασύρθηκε ο τρίτος επιβαίνων του αυτοκινήτου, ένας 16χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Από την κολόνα που κόπηκε τα καλώδια της ΔΕΗ κατέβηκαν χαμηλά όπου χτύπησαν με ελάχιστες ζημιές ένα φορτηγό συμπολίτη μας που περνούσε από το σημείο ελάχιστα λεπτά μετά από το ατύχημα ενώ ένα δεύτερο φορτηγό που ακολουθούσε και είχε πιο ψηλή καμπίνα από το προηγούμενο, παρέσυρε και έκοψε τα καλώδια αφήνοντας την περιοχή χωρίς ρεύμα για δύο ώρες περίπου.

Την επικινδυνότητα του σημείου μας επεσήμαναν περίοικοι οι οποίοι όταν βρέχει τρέμει η ψυχή τους για το τι θα γίνει.
Ο δρόμος μαζεύει νερά, και γλυστράει. Κάθε χειμώνα έχουμε τα ίδια. Το καλοκαίρι δεν υπάρχει πρόβλημα μας είπαν. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν βρέχει ή έχει βρέξει.
Η περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας θα πρέπει να φροντίσει να στρώσει ένα τμήμα νέου ασφάλτου το σημείο για να μην γλυστράει και να μην σκοτώνονται άδικα άνθρωποι.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.