Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Παναγιώτης Μπασάκος: "Στην Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας γίνονται Χειρουργεία." [ Video ]

Τέλος στα σενάρια περί κλεισίματος των χειρουργείων της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας έβαλε σήμερα ο Αναπληρωτής διοικητής Παναγιώτης Μπασάκος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο ......

αναπληρωτής διοικητής κ. Παναγιώτης Μπασάκος, τόνισε ότι Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την λειτουργία της χειρουργικής μονάδας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας, και ότι δεν υπάρχει καμία απόσπαση ιατρού στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι στα χέρια του, έγγραφο της 6ης Υ.Πε με ημερομηνία 28/3/2017 και Αριθμό Πρωτοκόλλου 12821 (κλίκ) και θέμα "Σχετικά με επαναλειτουργία χειρουργείων Γ. Ν. Ζακύνθου" δεν το έχει λάβει ποτέ στα χέρια του.

Αναφορικά με την μετακίνηση ιατρών στο νοσοκομείο της Ζακύνθου είπε -και μας παρέδωσε και το έγγραφο (κλίκ)- ότι δεν πρόκειται για απόσπαση γιατρού στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και μετά από συνεννόηση που είχε με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, συμφωνήθηκε να μεταβεί ο Ιατρός χειρουργός Σικαλιάς Νικόλαος, για να εφημερεύσει το διήμερο 5 και 6 Απριλίου.

Επίσης τόνισε ότι στην Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας γίνονται Χειρουργεία. Υπάρχει ενεργός ο χειρουργικός τομέας και η λίστα χειρουργείων η οποία θα αρχίσει να δημοσιεύεται -κατα πάσα πιθανότητα στην σελίδα του Νοσοκομείου- δεν ξεπερνά τις 20 μέρες.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Μπασάκος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.