Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Άρχισαν οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου στην Ν.Δ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση όπου με μια λιτή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία ενημέρωσε πως αρχίζουν οι διαδικασίες για την εκλογή προέδρου της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από συνεργασία που είχαν χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου και να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό».

Η εκλογή του νέου προέδρου θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου από τη βάση του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Για απολύτως ορθή απόφαση έκανε λόγο ο Μάκης Βορίδης.

Όπως από νωρίς είχε γράψει το newpost.gr ο κ. Μεϊμαράκης ήθελε να διατηρήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων πριν η κριτική λάβει γενικευμένο χαρακτήρα.

Ως προς τις δικές του προθέσεις, οι εισηγήσεις που δέχεται είναι όχι μόνον να παραμείνει στην ηγεσία μέχρι την εκλογική διαδικασία αλλά και να διεκδικήσει για τον εαυτό του τη θέση του Προέδρου της Ν.Δ.

Σε αυτή την προσπάθεια εκτιμάται ότι θα έχει και την υποστήριξη της καραμανλικής πτέρυγας του κόμματος, αν και δεν είναι λίγοι όσοι επισημαίνουν ότι η όποια λύση δοθεί δεν θα είναι, παρά, προσωρινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.