Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

Καλαμάτα: Η 4η Λευκή Νύχτα έρχεται το Σάββατο 27 Αυγούστου…

Η μεγάλη βραδιά του εμπορίου και των πολιτιστικών εκδηλώσεων, μια μεγάλη βραδιά της Καλαμάτας, θα είναι και η φετινή Λευκή Νύχτα, η 4η κατά σειράν, που θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου!

Στις 27 Αυγούστου 2016, από τις 20.00 μέχρι το ξημέρωμα, Καλαματιανοί και επισκέπτες θα ......

διασκεδάσουν και θα έχουν την ευκαιρία για ολονύκτιες αγορές, επωφελούμενοι των χαμηλών τιμών που θα επικρατήσουν στα εμπορικά καταστήματα της Καλαμάτας.

Μάλιστα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με την 341/2016 απόφασή του, που ελήφθη στη συνεδρίασή του της 3ης Αυγούστου 2016, ενέκρινε την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στην Καλαμάτα από τις 20.00 του Σαββάτου 27 Αυγούστου μέχρι τις 5.00 το πρωί της Κυριακής 28 Αυγούστου 2016.

Η Καλαμάτα, τη Λευκή Νύχτα κατά τις 3 προηγούμενες χρονιές, «βούλιαξε» από κόσμο, που ήλθε μέχρι και από την Αθήνα κι από άλλες περιοχές εκτός Πελοποννήσου. Όλα κύλησαν όμορφα, ντόπιοι και επισκέπτες διασκέδασαν στις πλατείες και τους δρόμους, έκαναν συμφέρουσες αγορές που τόνωσαν τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο της πόλης, ενώ η Καλαμάτα προβλήθηκε πανελλαδικά.

Η 4η Λευκή Νύχτα απέχει μόλις 2 εβδομάδες και υπόσχεται να δώσει την ευκαιρία αγορών σε πολύ χαμηλές τιμές για τον άνδρα, τη γυναίκα και όλη την οικογένεια, μαζί με ολονύκτια διασκέδαση στη φιλόξενη Καλαμάτα!

Θάρρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.