Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την προσευχή του ραμαζανιού στο γήπεδο Φιλιατρών

Η ξεφτίλα του Δήμου Τριφυλίας φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο, αφού επιτράπηκε στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες -στην συντριπτική τους πλειοψηφία- να κάνουνε γιορτή (Ραμαζάνι) στο γήπεδο Φιλιατρών!
Ποιος έδωσε άδεια;
Πού είναι το έγγραφο της άδειας, με ποιες ......

υπογραφές και σε ποιόν δώσανε άδεια ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο των Φιλιατρών;
Το γήπεδο των Φιλιατρών είναι χωράφι των πατεράδων τους, που μπορούνε να το δίνουνε σε λαθρομετανάστες για να το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν;

Δυστυχώς και στη Τριφυλία οι ντόπιοι γραικύλοι ενισχύουν
και παρακινούν τους μουσουλμάνους να γιορτάζουνε το ραμαζάνι και να οραματίζονται «ιερό πόλεμο». Δώσανε άδεια για να δείξουνε -λένε- τον πολιτισμό τους.
Ποιο πολιτισμό όταν οι πόλεις βρωμάνε;
Όταν το νερό στα Φιλιατρά κόβεται κάθε μέρα;
Όταν στους Γαργαλιάνους έχουνε υπονόμους εν έτει 2013;
Όταν στην Κυπαρισσία η πόλη και τα χωριά αργοπεθαίνουν;
Η οργή των Ελλήνων πατριωτών στην Τριφυλία ξεχειλίζει από την επίδειξη ισχύος των λαθροεισβολέων μουσουλμάνων, με τις ευλογίες των πολιτικάντηδων του Δήμου, οι οποίοι ενισχύουν εμφανώς κάθε κίνηση αλλοίωσης του Εθνικού μας κορμού. Το γήπεδο είναι πληρωμένο με το υστέρημα των Ελλήνων και αντί να το χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Φιλιατρών, είναι κλειστό για τις ομάδες αλλά άνοιξε για τους παράνομους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Άραγε, στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι εν Ελλάδι μουσουλμάνοι, δίδονται στους Χριστιανούς «στα πλαίσια του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και των δικαιωμάτων του ανθρώπου» δωρεάν χώροι «για την απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων τους»; Ή μήπως δεν τολμούν να δηλώσουν καν ότι είναι Χριστιανοί και δεν διανοούνται ούτε σταυρό να φορέσουν δημοσίως, γιατί θα τους λιντσάρουν και θα τους εκτελέσουν; Ποια έπρεπε να είναι η λύση; Να πάνε οι μουσουλμάνοι να κάνουνε ραμαζάνι στο Ισλαμαμπάντ και να μείνουν εκεί, για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Η δε αστυνομία αντί να μαζέψει τους λαθρομετανάστες, καθόταν και τους κοιτούσε (προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολής)! Αυτός είναι ο ρόλος της αστυνομίας;

Να χαίρονται το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Φιλιατρών, οι Σαμαράς και Βενιζέλος. Τέτοιοι είναι και τέτοιοι τους αξίζουν! Η Χρυσή Αυγή δεν έρχεται στην Τριφυλία. Είμαστε ήδη εδώ. Πρώτη δύναμη! Και στις δημοτικές εκλογές, θα δώσουμε τη μάχη και εν τέλει θα κερδίσουμε το Δήμο για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

7 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε τη Χρυσή Αυγή που διαμαρτυρήθηκε. Μακάρι να το έκαναν κι άλλοι συμπολίτες μας, αλλά δυστυχώς, ζούμε στο κράτος του "ωχ αδερφέ" και του "δε βαριέσαι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Κολοκοτρωνης εδιωξε τους μουσουλμανους απο την Ελλαδα εμεις τους ξαναφεραμε πισω; οταν πιασει το κουπι των μουσουλμανων θα εχωμε νυκτες Αγιου Βαρθολομαιου! θα μας σφαξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι της Χ.Α, οφείλω να αναγνωρίσω πως δεν φταίτε εσείς! Φταίει αυτό το άθλιο πολιτικό κατεστημένο που διέλυσε την Ελλάδα και την έφτασε εδώ που την έφτασε! Φταίνε οι άθλιοι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που τα κάναν όλα μπάχαλο(ανάμεσα σ'αυτά και οι λαθρομετανάστες)! Γιατί και εσείς γνωρίζετε ότι αν δεν ήταν αυτοί δεν θα είχατε κανένα λόγο ύπαρξης, ότι απλά είστε δημιούργημά τους! Βρήκατε έδαφός και χορεύετε(και καλά κάνετε), απευθυνόμενοι σε χαμηλού επιπέδου πολίτες ή απλά σε εξοργισμένους Έλληνες! Δεν ξημέρωσε ξαφνικά μια μέρα όπου ένας αριθμός Ελλήνων πολιτών έγινε ξαφνικά ακροδεξιός ή ακροαριστερός.....Απαντώ σε προηγούμενο σχόλιο λέγοντας ότι ζούμε στο κράτος που ο καθένας λέει και κάνει ότι του φουμάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια απορία/ερώτηση προς Χρυσή Αυγή Κυπαρισσίας , δηλαδή προς Μανδραπίλια Νικήτα. Και θα ήθελα μια ανακοίνωση επι του θέματος γιατί περισσέυει η υποκρισία σε ορισμένα θεματα.
    Ποιός απασχολεί όλους αυτους τους ασπρους μαυρους κίτρινους Βουδιστές Μουσουλμάνους Ινδουιστές που έχουν μαζευτεί στον τόπο μας και μας έχουν ρήμάξει?Πότε πήγε η Χρυσή Αυγή, που είναι πολύ κοκό καιαυγό τίποτα, στα καφενεία 6-7 το πρωί και στις πλατείες που μαζεύονται όλοι αυτοί να τους κυνηγήσει? Πότε πάτησε το πόδι της Η Χ.Α. και Ο Μανδραπήλιας στην τερψιθέα όταν κόβουνε το καρπούζι και θυμήζει ΒΑΒΕΛ να κάνει επιχείρησει σκούπα?Ποίος νοικίαζει σπίτια σε αυτούς τους παράνομους, σε όσους δηλαδή δεν μένουνε σε καλύβια.Πόιος τους πουλάει ψωμί, τσιγάρα κτλ. Και τέλος επειδή η μαγκεία με ανακοινώσεις ειναι ίδια με τις μαγκίες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ, δηλαδή παραμύθια και η Χ.Α. υποτίθετε οτι είναι κάτι νέο και καθαρό, ας κάνει καμμια δράση σε σχέση με τους μουσουλμάνους και ας αφήσει τα γραπτά. ¨Εργα , φανφάρες και λόγια έχουμε χορτάσει.
    Με εκτίμηση
    Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος

    Υ.Γ.Άλλο σκληροπυρινικός Ακροδεξιος Εθνικιστής Πατριώτης που έχει κυνηγηθείγια της απόψεις του και άλλο νεοφωτιστος αμορφωτος καιροσκόπος πατριδοκάπηλος -άλλο η 4η Αυγούστου και άλλο Σουβλάκια μπύρες και αμπελοφιλοσοφία στο πανηγύρι του Σταυρού απο εθνικιστές τις πλάκας , που το βράδυ κυνηγάνε κοντούς πακιστανούς , και άμα σκάσει κανενας μαύρος ντερέκι κάνουνε τουμπεκι.....και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά κάνανε αιτηση και μαλιστα και στην αστυνομία βάση νόμου του κρατους δεν μπορουσε καμία αρχη να κάνει τιποτα, τα ιδια γίνονται και Αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλετε όλοι τον Αλβανό τον αλγερινο και τον Ρουμάνο να κάνει τις δουλειές σας στα χωράφια, οι κυρίες θέλουν τις αλβανορουμανες να τους καθαρίζουν τα σπίτια, αλλα μετα απο ολα αυτα κι αφου εξυπηρετηθειτε ολοι δεν θέλετε κανέναν ξενο κοντα σας.....η υποκρισία και η τεμπελιά συνάμα σε ολο της το μεγαλείο..ελεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που σε ρε Νικήτα θα απαντήσεις καμμία φορά η έγινες και εσυ ήδη Κόλλιας?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.