Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Χαλαζόνι: Αποκαλυπτήρια επικήδιας στήλης Χαλαζονιτών πεσόντων για την πατρίδα.

Τα αποκαλυπτήρια της επικήδειας στήλης με ονόματα Χαλαζονιτών πολιτών που θυσιάστηκαν για την πατρίδα θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 8 το απόγευμα στο προαύλιο του σχολείου στο Χαλαζόνι ο πολιτιστικός σύλλογος παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια και πολιτών.
Την επιμνημόσυνη .......

δέηση θα τελέσει ο ιερέας της κοινότητας.




-

8 σχόλια:

  1. τι είναι τα Αποκλαυπτήρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου επιτρέπουμε να μην ξαναπατήσεις εδώ αν δεν γουστάρεις.

      Διαγραφή

  2. ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΦΩΝΙΣΗ Η Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αποκαλυπτηρια φιλε μου ειναι η αποκαληψη της προσωπικης εγωιστικης αρχομανιας καποιων που ακομα και με την μνημη συμπατριωτων προσπαθουν να κερδισουν προσωπικα οφελη αφου ειναι αδυναμοι για ουσια αλλων πραγματων.αποκαλυπτονται συνεχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω πιο καλα να μην δινουμε ενα σκατο για τους ηρωες μας και να τους ξεχναμε για να μην ενοχλουνται μερικοι καραγκιοζηδες ....( απολογουμαι, ζητω συγνωμη απο τον καραγκιοζη που τον συνεκρινα με τον ανωνυμο 09 06 )

      Διαγραφή
  4. Καλημερα ανωνυμε"11.59". Μολις που ξυπνησα και με την φραπεδια εριξα μια ματια στους χαβαλεδες.Εχειςτην πλακα σου μπραβο. Παντως ξερω οτι τον βλακα γενικα δεν τον μετρας ρε παιδι μου, αλλα τον ημιμαθη δυστυχως πρεπει να τον φοβασαι και καλα γιατι δεν μπορεις να ξερεις τι ξερολες θα σου κατεβασει καθε στιγμη. ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΉΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συντροφε απολαυσε την φραπεδια σου... εσυ κοιμασαι και η τυχη σου δουλευει...ΠΟΛΥ συντομα θα επλαγεις....το ποταμι δεν γυριζει πισω... καλη προοδο ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

      Διαγραφή
    2. και κατι ακομα συντροφε με την φραπεδια...ΡΑΝΤΕΒΟΥ στα γουναραδικα καρδουλα μου....ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

      Διαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.