Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση της Διοίκησης της Εράνης για τον τελικό του Κυπέλλου και αναφορά στην δήλωση του προέδρου της Κυπαρισσίας Δ. Τσάγκου

Η διοίκηση της Εράνης εξέδωσε ανακοίνωση για τον τελικό Κυπέλλου με την Κυπαρισσία και αναφέρθηκε και στην δήλωση του προέδρου του ΑΟΚ Δ. Τσ'άγκου.

Η ανακοίνωση της Εράνης αναφέρει:


"Με την κακοδαιμονία μας τα έχουμε για μία ακόμα φορά γιατί όπως και σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος, έτσι και στον τελικό του κυπέλλου οδηγηθήκαμε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές (Μοροσάνου, Μπεγκλετζής).
Παρ' όλα αυτά θέλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας για την εμφάνισή τους και την προσπάθεια που κατέβαλλαν.
Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Κυπαρισσίας για την κατάκτηση του κυπέλλου και την προσπάθειά τους.
Είχαν ένα λόγο να το θέλουν πιο πολύ επειδή ήταν το πρώτο τους.

Στη διαδικασία των πέναλτι πριν δύο χρόνια η τύχη ήταν μαζί μας. Τώρα ήταν με την Κυπαρισσία. Πιστεύουμε ότι έγινε ένας καλός τελικός και αξίζουν συγχαρητήρια στις δύο ομάδες, στη διαιτησία και στην ΕΠΣΜ για την όλη διοργάνωση. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα και σε όλους τους φίλαθλους της Μεσσηνίας που με τη μεγάλη παρουσία τους βοήθησαν την προσπάθεια των δύο ομάδων.

Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι τους ανταμείψαμε. Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Κυπαρισσίας κ. Τσάγκο για τη δήλωσή του ότι θεωρεί μεγαλύτερη επιτυχία να κερδίσει την Εράνη στο κύπελλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό για εμάς είναι η επιβράβευση για τα 8 κύπελλα που έχουμε κατακτήσει και για ότι έχουμε καταφέρει σαν ομάδα. Είναι πολύ ευχάριστο ο αντίπαλός σου σ' έναν τελικό να αναγνωρίζει το μέγεθος της ομάδας σου.

Αυτή είναι η αλήθεια, η Εράνη είναι πολύ μεγάλη ομάδα".