Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Γερμανίδα σημαιοφόρος: “Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες”

“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά», τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι:

“Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη ...........

φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό”.

princeoliver.com

ΣΧΟΛΙΟ
Γι αυτές τις "αθλήτριες" θα διαμαρτυρηθείτε κ. Σύζυγε της Ντόρας; Θα ζητήσετε τον αποκλεισμό τους από τις αποστολές τους ή θα κάνεις την κοτούλα και δεν θα βγάλεις άχνα;
Μην ξεχνάς ότι την Βούλα Παπαχρήστου την αποκλείσατε με πολύ συνοπτικές διαδικασίες για ρατσιστικό σχόλιο εναντίον των αράπηδων που με τόση αγάπη προστατεύετε.

UPDATE 18:29
Οπως φαίνεται και γράφεται σε πολλά blogs και Site η είδηση δεν επιβεβαιώνεται.
Σχετικό link στα σχόλια.



2 σχόλια:

  1. Πολλλές φορές μια δήλωση μπορεί να είναι και ένας αστικός μύθος, καλό λοιπόν θα ήταν πριν δημοσιευτεί να ερευνηθεί αρχικά η ορθότητά της. Πάντως ακόμα κ αν έχει υποθεί κάτι τέτοιο δε νομίζω ότι μας κάνει εντύπωση και ποτέ στο παρελθόν καμία εφημερίδα ή δημοσιογράφος του εξωτερικού δεν έκλεισε/απολύθηκε επειδή έγραψε ρατσιστικό σχόλιο για τη χώρα μας, τώρα τι φρίκη έφαγαν με την Βούλα....ο θεός και η ψυχή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tην έχω διαβάσει κι αλλού αυτή την είδηση, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αφού ή είναι ράδιο αρβύλα ή απλά τα σβήσανε.

    Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά αλλά και ταυτόχρονα χαίρομαι γιατί οι μισέλληνες που μας κυβερνούν αποκαλείπτονται σιγά-σιγά και όλο και περισσότεροι ξυπνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.