Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ 936 Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ στην αγωνία καταγράφεται για τους επαγγελματίες του τουρισμού μετά τις υποσχέσεις στο Δ.Σ. Τριφυλίας ότι μέχρι τέλος Μαίου θα είχαν δημοπρατηθεί οι θέσεις για την απλή παραχώρηση αιγιαλού σε συγκεκριμένες τοποθεσίες του Δήμου Τριφυλίας.

Πρόκειται για 30 ......

περίπου δημοπρασίες για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης χώρων αιγιαλού – παραλίας και για ξαπλώστρες στο Δήμο Τριφυλίας και τις περιοχές Natura από την Κτηματική Υπηρεσίας του Δημοσίου, που έχει την ευθύνη αδειοδότησης με την αρωγή του Δήμου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο Ράδιο Κυπαρισσία 936 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Τριφυλίας Σπύρος Χρονόπουλος, η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον προϊστάμενο του Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας, κ. Βλάχο που αντικατέστησε την κτηματική υπηρεσία ήταν εποικοδομητική καθώς ο φάκελος με τις θέσεις που δημοπρατούνται ήταν ολοκληρωμένος πριν την λήξη της προθεσμίας του που ήταν στις 31 Μάϊου.

Η προκήρυξη θα ανακοινωθεί αρχές εβδομάδας ώστε ο διαγωνισμός να έχει ολοκληρωθεί πριν τις 20 Ιουνίου επιβεβαίωσε ο κ. Χρονόπουλος προσθέτοντας ότι η ανάρτηση θα γίνει στα έντυπα αλλά και με ηλεκτρονικό τρόπο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.