Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Αντίδραση απο το Σωματείο Υπεθρίων εμπόρων Ελλαδος στην δηλωση Νικα απο τα Φιλιατρα πως αν εκλεγει θα κλείσει ολες τις εμποροπανήγυρις της Πελοποννήσου

Για άλλη μια φορά ο 70χρονος υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, επιβεβαίωσε με τα λεγόμενα του πως είναι ο εκλεκτός των μεγάλων συμφερόντων. Άνθρωπος του κομματικού σωλήνα που πάντοτε ένοιωθε απέχθεια για το μεροκάματο του μόχθου.

Αυτός που έχει ως πρώτη επιλογή στις καθημερινές αγορές του τις πολυεθνικές και τα Γερμανικά LIDL δήλωσε χθες από τα Φιλιατρά πως θα καταργήσει όλες τις εμποροπανήγυρεις όπως έκανε και στην Καλαμάτα

Έχει αποδειχθεί απηνής ......

διώκτης των νόμιμων υπαιθρίων εμπόρων την ίδια στιγμή που κάνει τα στραβά μάτια στα αίσχη που διαπράττονται από τους παράνομους λαθροπωλητες.

Προφανώς τον συνδέει μαζί τους το κοινό μίσος εναντίον της απόδοσης έστω και ενός ευρώ στο ελληνικό δημόσιο. Βλέπετε όσοι έκαναν καριέρες χωρίς να εργασθούν ποτέ, έχουν την σταθερή τάση να θεωρούν όλους τους υπόλοιπους βλάκες.

Ευτυχώς που η παράταξη μας επέλεξε τον κ.Νίκα, για υποψήφιο Περιφερειάρχη μια επιλογή ήττας που θα τερματίσει τρίτος.

Σε όλη αυτή την περίοδο το μόνο που κατάφερε ο κ.Νίκας, είναι να διχάσει τους Νεοδημοκράτες της Πελοποννήσου, αφού επιμένει ακόμα να έχει ως πρότυπο τον παιδικό του ήρωα Αρτέμη Μάτσα.

Καλώ όλους τους συναδέλφους υπαίθριους έμπορους να καταψηφίσουν τον διώκτη των υπαιθρίων εμπόρων και να τον στείλουν στα ΚΑΠΗ Καλαμάτας να παρακολουθεί μέσω εφημερίδων τις πολιτικές εξελίξεις ως συνταξιούχος πλέον.

Σταμάτιος Γ.Μέλλος
Πρόεδρος σωμ Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.