Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Κώστας Κόλλιας: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Μαϊου. [ Video ]

Την πρόθεση του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαϊου εξέφρασε σήμερα ο τ. Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Φιλιατρών.
Στο συμπέρασμα .....

αυτό κατέληξε μετά από λεπτομερή διερεύνηση της δυνατότητας δημιουργίας μιας ενωτικής κίνησης που θα μπορούσε να κερδίσει τον Δήμο και να κάνει την απερχόμενη δημοτική αρχή απελθούσα.
Στην συνέντευξη του ο κ. Κόλλιας μίλησε για μια παρακμιακή κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο ενώ έριξε βολές προς την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Διερεύνησε τη δυνατότητα δημιουργίας μιας ενωτικής αυτοδιοικητικής κίνησης που θα έθετε τις βάσεις για την ανατροπή της «σημερινής παρακμιακής κατάστασης στο δήμο», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενω διαπιστώνει ότι το πολιτικό τοπίο στην Τριφυλία εμφανίζεται κατακερματισμένο για την Νέα Δημοκρατία αφού υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που προέρχονται από την παράταξη αυτή.
Την παρακμιακή κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο ο Κώστας Κόλλιας την εντόπισε στην εκτίμηση της πλειοψηφίας των πολιτών με τους οποίους έρχεται σε καθημερινή επαφή, αλλά και στα στελέχη του συνδυασμού του Παναγιώτη Κατσίβελα.

Αναφερόμενος στην απλή Αναλογική είπε ότι δεν βγήκαν οι θετικές πλευρές της αλλά επικράτησαν οι παρενέργειές της οι οπμαδοποιήσεις και το ξύπνημα τοπικιστικών εξάρσεων.

Αναφέρθηκε σε χθεσινή τοποθέτηση του κ Σαρματζή για διάσπαση του Δήμου Τριφυλίας θέμα που προέκυψε μετα απο δημοσιεύματα δημιουργίας 13 νέων Δάμων που προκύπτουν από την Διάσπαση της Κέρκυρας Σάμου Κεφαλλονιάς και ενός Δήμου της Κοζάνης υποστηρίζοντας ότι δεν είναι της παρούσης στιγμής να ανοίξει ζήτημα χωροταξικού του Καλλικράτη, και πόσο μάλλον σε προεκλογική περίοδο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.