Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία οι Σκακιστικοί αγώνες μεταξύ μαθητών Δημοτικών και Γυμνασίων

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν οι Σκακιστικοί αγώνες μεταξύ μαθητών Δημοτικών και Γυμνασίων, που διοργάνωσε, όπως και πέρυσι, ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών στο ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο στα Φιλιατρά.

Οι αγώνες ......

έγιναν την Κυριακή των Βαΐων και συμμετείχαν μαθητές από Φιλιατρά, Γαργαλιάνους και Κυπαρισσία. Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία των κοριτσιών, τόσο σε συμμετοχή, όσο και πρώτες θέσεις.

Στην Κατηγορία: Μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου, πρώτη στη γενική κατάταξη και πρώτο κορίτσι ήταν η Ταγκαλάκη Ιωάννα (Γυμνάσιο Γαργαλιάνων), δεύτερο η Νικητοπούλου Χριστίνα (Γυμνάσιο Γαργαλιάνων) και τρίτο η Κορμά Ελένη (Γυμνάσιο Φιλιατρών). Πρώτο αγόρι ήταν ο Σουρέτης Αθανάσιος (Λύκειο Φιλιατρών), δεύτερο αγόρι ο Τάνεβ - Σαρδέλης Οδυσσέας (Γυμνάσιο Κυπαρισσίας) και τρίτο ο Ντούνος Ιωάννης (Γυμνάσιο Φιλιατρών).

Στην Κατηγορία: Μαθητές Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού, στην 1η θέση ισοβάθμησαν δύο κορίτσια με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες: Η Λεβεντάκη Βασιλική ( 1ο Δημοτικό Φιλιατρών) και η Αποστολοπούλου Αφροδίτη (3ο Δημοτικό Φιλιατρών).
Με 3 βαθμούς ήταν οι Ντούνος Κωνσταντίνος (2ο Δημοτικό Φιλιατρών), ο Καλκαβούρας Δημήτριος ( 1ο Δημοτικό Γαργαλιάνων), ο Δημητρακόπουλος Αθανάσιος ( 3ο Δημοτικό Κυπαρισσίας) και ο Κόλλιας Άγγελος ( 3ο Δημοτικό Φιλιατρών).
Ακολούθησαν οι Αυρηλιώνης Ιωάννης (2ο Δημοτικό Γαργαλιάνων), Ζουμπούλης Κων/νος (3ο Δημοτικό Κυπαρισσίας) με 2 βαθμούς και οι Νικητοπούλου Ελπίδα και Νικητοπούλου Ανδριαννή (2ο Δημοτικό Γαργαλιάνων).

Τέλος στην Κατηγορία: Μαθητές Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού, στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν με 3 βαθμούς σε 4 αγώνες τέσσερα παιδιά, οι Σαρμαντζής Γεώργιος (3ο Δημοτικό Φιλιατρών), Νικολακόπουλος Παναγιώτης (2ο Δημοτικό Φιλιατρών), Σάβου Αντρέι (2ο Δημοτικό Γαργαλιάνων) και Λεβεντάκη Βενετία ( 1ο Δημοτικό Φιλιατρών) που ήταν συγχρόνως και πρώτο κορίτσι.
Δεύτερο κορίτσι ήταν η Αθανασοπούλου Μαρκέλλα (2ο Δημοτικό Φιλιατρών) και ακολούθησαν ο Αθανασόπουλος Βασίλης (2ο Δημοτικό Φιλιατρών), Αλεξόπουλος Αθανάσιος (3ο Δημοτικό Φιλιατρών) και Μούστρης Ζώης-Κωνσταντίνος ( 1ο Δημοτικό Γαργαλιάνων).

Ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες μαθητές για την αγωνιστικότητα, το ήθος την υπομονή και την επιμονή που έδειξαν στην διάρκεια των αγώνων και τους εύχεται να έχουν πάντα διακρίσεις. Επίσης αναλαμβάνει την υποχρέωση να επαναλάβει του χρόνου τους αγώνες με στόχο την αύξηση των συμμετοχών αλλά και των σχολείων.

Επόμενη σημαντική αγωνιστική υποχρέωση του Σ.Ο. Φιλιατρών είναι οι αγώνες Πρωταθλήματος Περιφέρειας Πελοποννήσου που γίνονται το τριήμερο 3, 4 και 5 Μαϊου στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.