Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΜΗΣ ΚΑΙ Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Στο παραδοσιακό ΠΑΖΑΡΙ του Κοπανακίου βρέθηκαν την Κυριακή, 21.4.2019, ο πρώην Δήμαρχος Αετού και υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Δημήτρης Α. Δριμής, στελέχη και υποψήφιοι της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας», μεταξύ των οποίων και ο πρώην Δήμαρχος Αυλώνος Γιώργος Γαλάνης.

Συνομίλησαν με κατοίκους, επαγγελματίες, παραγωγούς και επισκέπτες και μοίρασαν φυλλάδιο με θέσεις και προτάσεις, για το Δήμο Τριφυλίας.

Το Παζάρι του Κοπανακίου, .....

μοναδικό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχει ζωή δύο αιώνων. Είναι η πολυάνθρωπη, πολύβουη και πολύχρωμη εβδομαδιαία γιορτή, στην οποία η αγορά και η πώληση προϊόντων, η διασκέδαση, το φαγητό, η έξοδος και η συναναστροφή συνυπάρχουν στη συνείδηση των ανθρώπων. Είναι η ιστορία και το μέλλον της περιοχής.

Στις προτεραιότητες της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» είναι ο εμπλουτισμός, η ενίσχυση και προβολή της μοναδικής αυτής δραστηριότητας, που δίνει χρώμα και επιδρά θετικά στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της περιοχής μας, του δήμου Τριφυλίας, του νομού μας.

Υ.Γ. Η συνέχεια της λειτουργίας του Παζαριού διασφαλίστηκε το 2007, (ν. 3557/2007, άρθρο 12, παρ. 6, περ. 7), από την τότε δημοτική αρχή Αετού με δήμαρχο το Δημήτρη Δριμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.