Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

O Epson EH-TW3000 φέρνει νέα δεδομένα στο full high definition home cinema

H Epson παρουσιάζει έναν HD Ready 1080p προβολέα, ο οποίος με τις ποικίλες εφαρμογές του αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς σε ποιότητα και απόδοση.
Ο EH-TW3000 είναι ένας home cinema προβολέας που διαθέτει ανανεωμένη εμφάνιση, νέα χαρακτηριστικά και επίπεδα απόδοσης ταινιών, αθλητικών μεταδόσεων, τηλεοπτικών μεταδόσεων και video games.
Η αισθητική ήταν σημαντικός παράγοντας κατά τη σχεδίαση του EH-TW3000, ο οποίος με το πρωτοποριακό λευκό σχέδιο του αποτελεί μια κομψή και διακριτική προσθήκη σε κάθε μοντέρνο σπίτι.

Ο EH-TW3000 διαθέτει την περίφημη 3LCD τεχνολογία Epson, αναπαράγοντας έτσι πιστότερα τα χρώματα και τις διαβαθμίσεις του γκρίζου ακόμα και σε περιβάλλον με έντονο φως.
Τα πάνελ επόμενης γενιάς D7 LCD προσφέρουν βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ..........

εντυπωσιακή αναλογία αντίθεσης 20,000:1 εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο πεντακάθαρες και ζωηρές εικόνες καθώς επίσης και θαυμάσια φωτεινότητα ανεξάρτητα από το περιβάλλον προβολής. Αυτός ο προβολέας ακολουθεί τα πρότυπα x.v.Colour και επομένως εξασφαλίζει ένα ευρύτερο φάσμα παραγωγής χρώματος για να προσφέρει μια τέλεια αναπαραγωγή εικόνας.

Η Stéphanie Lugbull, Product Manager for Home Cinema Video Projectors, Epson Europe, είπε σχετικά: “Καθώς μπαίνουμε στην HD εποχή, οι προβολείς γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς ως μια αυθεντική εμπειρία home cinema, ζωντανεύοντας την εμπειρία της «μεγάλης οθόνης» αλλά και των video games. O EH-TW3000 είναι μοντέρνος, εύκολος στην εγκατάσταση και διαθέτει αποκλειστικές καινοτομίες που του εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα σε εικόνα, φωτεινότητα, προσαρμοστικότητα και φυσικά υψηλή ευκρίνεια.”

Σε συνδυασμό με την πεντακάθαρη ποιότητα εικόνας, η Epson διαθέτει ευρείες δυνατότητες επεξεργασίας video διασφαλίζοντας υψηλή ευκρίνεια και ρευστότητα στην κίνηση των εικόνων, ακόμα και με τις πιο πρόσφατες κονσόλες παιχνιδιών. Το EH-TW3000 περιλαμβάνει επίσης ένα τηλεοπτικό τσιπ επεξεργαστών 10 bit Pixel Works παρέχοντας έτσι τελειότερη ευκρίνεια ακόμη και στις γρήγορα κινούμενες εικόνες στην οθόνη.

Παρά τις περίπλοκες τεχνικές του ικανότητές, ο EH-TW3000 εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα. Η δυνατότητα οπτικού ζουμ x2.1 και η ευρεία οριζόντια/κάθετη μετατόπιση φακών, καθιστά εύκολη και ευέλικτη τη ρύθμιση της εικόνας σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Αυτός ο προβολέας διαθέτει επίσης πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων δύο εισόδων HDMI 1.3. Ο θόρυβος των ανεμιστήρων είναι μειωμένος κάτι που σημαίνει ότι ο θεατής μπορεί να εστιάσει στην ταινία χωρίς να ενοχλείται από τον ήχο του προβολέα.

Η Stéphanie Lugbull αναφέρει επίσης: «Η Epson είναι στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης HD home cinemas και το EH-TW3000 είναι μια ακόμα απόδειξη της αφοσίωσης μας στη συνεχή βελτίωσή και την καινοτομία. Σημαντικό όμως είναι το γεγονός ότι το κόστος από την επένδυσή μας στη τεχνολογική καινοτομία δεν έχει μεταφερθεί στον πελάτη και το EH-TW3000 προσφέρει άψογη ποιότητα, σε χαμηλή τιμή.»

Η Epson προσφέρει επίσης τρία χρόνια εγγύηση στον προβολέα και το λαμπτήρα για πολλές ώρες οικιακής ψυχαγωγίας.

Βασικά χαρακτηριστικά Epson EH-TW3000:
> HD ready 1080p (Full HD) με ανάλυση πραγματικά υψηλής ευκρίνειας 1920 x 1080p >> wide screen για HD Cinema στο σπίτι.
> Υψηλή ποιότητα εικόνας με την τεχνολογία 3LCD της Epson (D7 panel).
> Υψηλή αναλογία αντίθεσης 20 000:1.
> Αυξημένη φωτεινότητα 2000 lm.
> Ευρύ φάσμα χρωμάτων και επεξεργαστής βίντεο 10 bit (Pixel Works scaler).
> Ευρεία συνδεσιμότητα (εύκολη σύνδεση με DVD/Blu-ray player, ψηφιακό TV Tuner, Set top box, κονσόλες παιχνιδιών, computers, ψηφιακές κάμερες) με 2 εισόδους HDMI 1.3 (πραγματικη1080p επεξεργασία εικόνας).
> Ευέλικτος και εύκολος στην εγκατάσταση: εύχρηστη οριζόντια και κάθετη μετατόπιση φακών, δυνατότητα τοποθέτησης σε βάση οροφής, ευρύ φάσμα των αποστάσεων προβολής, οπτικό ζουμ x2.1.
> Χαμηλός θόρυβος ανεμιστήρων: 22 DB.
> Νέο μοντέρνο λευκό σχέδιο.
> Τρία χρόνια εγγύηση για τον προβολέα και το λαμπτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.