Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Τερμάτισε ο Θανάσης Σιψας στο «ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2014»

Πραγματοποιήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένο το σαββατοκύριακο 29-30 Μαρτίου το «ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2014» Με αφετηρία τον Ισθμό της Κορίνθου. και τερματισμό το Service park στο Λουτράκι.

Για πρώτη φορά στα ....

χρόνια του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Μεσσηνίας, πήρε μέρος στο διεθνές «ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2014», ο καλαματιανός οδηγός αγωνιστικού Αυτοκίνητου Θανάσης Σιψάς, μέλος της ΑΛΑ Καλαμάτας, με τον συνοδηγό του Π. Αναστασόπουλο.
Οι 6 ειδικές χωμάτινες διαδρομές και η μια υπερειδική μέσα στην Κόρινθο που περιλαμβανόταν στο πρόγραμμα του αγώνα δημιουργήσαν μια μάχη που ήταν σκληρή και άνιση ανάμεσα στα θηρία των κυβικών και των ίππων και του ΤΟΥΟΤΑ στάρλετ της ΕΕ/9 κατηγορίας.

Η συμμετοχή και ο τερματισμός άφησε μεγάλη ικανοποίηση στον αγωνιζόμενο που μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε πως αξιοποιώντας την εμπειρία που απέκτησε από την συμμετοχή του, ευχαρίστως θα συμμετείχε και την επόμενη χρονιά.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία, να σταθεί όρθιος δίπλα στα θηρία του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν η πολύ καλή συνεργασία με τον συνοδηγό του Π. Αναστασόπουλο και την ομάδα υποστήριξης που δούλεψε ακούραστα για την επιτυχία.