Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Τριφυλίας: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

Ο Δήμος Τριφυλίας στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του, ανταποκρινόμενος στην έκκληση της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου , καλεί τα σχολεία του Δήμου μας να συμμετέχουν στη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται προσωρινά στα νησιά του Β. Αιγαίου.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε κουβέρτες, αδιάβροχα, ρούχα, .......

παπούτσια και κάλτσες όλων των ηλικιών και φάρμακα.
Οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Αναστάσιος Αδρακτάς και Τσαλαμανδρής Θεόδωρος αντίστοιχα, θα συντονίσουν και θα συνδράμουν την προσπάθεια.

Ο Δήμος θα αναλάβει τη μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν στο χώρο φιλοξενίας των προσφύγων – μεταναστών στα νησιά του Β. Αιγαίου.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την ανακούφιση του συνεχιζόμενου δράματος των προσφύγων. Η συμμετοχή των παιδιών στην κοινωνική αυτή δράση θα έχει μοναδική αξία και ιδιαίτερη συμβολική σημασία.


1 σχόλιο:

  1. Sygxartiria stous upef8inous kai mhn ksexnate ton organism Aggalia Kalonis Lesbou ta demata meso ELTA kostizoun mono 7€ ta 15 kila

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.