Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Κε Τζιτζικώστα μετά από αυτό το βίντεο θα παραιτηθείτε; «Η κουβέντα για την αρχηγία στη ΝΔ μου κάνει κακό»



Ήταν ένα χρόνο πριν, τότε που ο Απόστολος Τζιτζικώστας είχε καταθέσει την κομματική του ταυτότητα και είχε γίνει ο αντάρτης της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Είχε διασπάσει τη γαλάζια παράταξη και είχε πάει κόντρα στην επίσημη στήριξη της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Γιάννη Ιωαννίδη, για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Λίγους μήνες μετά, τον Δεκέμβριο 2014, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ......

δίνει συνέντευξη στη Βεργίνα TV, και ανάμεσα στα «λιβανιστήρια» και τους επαίνους του δημοσιογράφου, πέφτει και η ξεκούραστη ερώτηση... αν αυτός ο «άφθαρτος» νέος κάτι σαν μεσσίας όπως τον παρουσιάζει ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος, σε περίπτωση που η ΝΔ χάσει τις εθνικές εκλογές (με αρχηγό τον Σαμαρά).... αν θα θέλει να γίνει ο αντι-Τσίπρας και να ηγηθεί της ΝΔ..

Τότε, ο αντι-προφητικός Απόστολος Τζιτζικώστας, δίνει την απάντηση που σήμερα πρέπει να τον οδηγήσει στην παραίτηση... και μόνο!! Απαντά πως η κουβέντα για την ηγεσία της ΝΔ του κάνει κακό!!

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που ένα χρόνο πριν θεωρούσε την ηγεσία της ΝΔ τοξική για την καριέρα του, σήμερα τι ακριβώς διεκδικεί από το ίδιο κόμμα;

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που ένα χρόνο πριν, διαρρήγνυε τα ιμάτιά του πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Περιφέρειά του... που του έδωσε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό, σήμερα διεκδικεί την ηγεσία ενός κόμματος που πέρσι τέτοια εποχή, θεωρούσε βλαβερό για τη σταδιοδρομία του.

Μήπως ο κύριος Τζιτζικώστας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ΝΔ;; Μήπως τη χρησιμοποιεί ως όχημα για να ικανοποιήσει τα μικρόψυχα δικά του οφέλη και κυρίως των συμφερόντων που θέλουν να επιβάλλουν μία εξωκοινοβουλευτική υποψηφιότητα και να οδηγήσουν σε διάλυση τη ΝΔ;; Μήπως ακολουθεί τα βήματα του κυρίου Σαμαρά που κάποτε έλεγε πως δεν επιστρέψει στη ΝΔ ούτε ως αρχηγός;;

Μήπως ο κύριος Τζιτζικώστας πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητά του από την ηγεσία της ΝΔ, τώρα που «φρεσκάρονται» ...οι πριν από ένα χρόνο, δημόσιες θέσεις του για τη ΝΔ;;

Από ποιους ακριβώς ζητά ψήφο; Από ψηφοφόρους και παράταξη που μόλις ένα χρόνο πριν θεωρούσε ως ζημιογόνες κουβέντες για τις τότε φιλοδοξίες του;; Και ποια η συμμετοχή του κ. Τζιτζικώστα στα αποτελέσματα των δύο εθνικών εκλογών Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου, όσο αφορά τη στήριξή του στη ΝΔ, σήμερα που τόσο κατακρίνει τους αρχηγούς της, για τα αποτελέσματα που έφεραν;; Από το βίντεο πάντως δεν προκύπτει ότι ο κ. Τζιτζικώστας ήταν με τη ΝΔ!!!!

Και δώστε προσοχή και στο τέλος του αποσπάσματος: ο κ. Τζιτζικώστας ερωτάται από τον ανεξάρτητο δημοσιογράφο αν αυτό το αμόλυντο και το άφθαρτο του χαρακτήρα του, θα το βάλει μπροστά για τη δημιουργία νέου κόμματος...!!

Είπατε τίποτα;;; Μήπως για αυτό ο κ. Τζιτζικώστας κάνει αυτή την απολιτίκ καμπάνια;;; Μήπως για να ετοιμάζεται μετά την ήττα του να πάρει μαζί του, τους Σαμαρικούς, και Παπαμικικούς και να φτιάξει το νέο δικό του πολιτικό αφήγημα;; Μετά από αυτή την εσωκομματική προεκλογική περίοδο όπου έχει γίνει υβριστής συμβόλων, ανθρώπων και της ίδιας ιστορίας της ΝΔ, μάλλον χάρη θα της κάνει !!

Αλλά μέχρι τότε οφείλει να δηλώσει δημόσια.. ή καλύτερα να παραιτηθεί από κάποια ιδιότητά του... δεν γίνεται ΚΑΙ κομματάρχης ΚΑΙ περιφερειάρχης... ειδικά μετά από τέτοιες δηλώσεις ON CAMERA… προσβάλλει τους ψηφοφόρους της ΝΔ και της Περιφέρειάς του ταυτόχρονα...

Ας αποφασίσει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει....!!

2 σχόλια:

  1. Ο αγωνας που δινεται ειναι ενας να παραμεινη ο Αλεξης να μην εχει αντιπαλο !!
    Αν εχετε καποιον να μας τον προτει νετε ...
    Παντος το βιντεο ειναι δυο ετων τα γεγονοτα Αλλαζουν απο ωρα σε ωρα !!
    Δωστε αγωνα να παραμεινη ο χαβαλες ο χαζοχαρουμενος ο αλητακος ο αυτοφορακιας !! ΜΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβαστή η γνώμη σας.
    Πείτε μου όμως. Σας ενοχλεί η αλήθεια?
    Από την στιγμή που τα είπε θα τα λούζεται συνεχώς.
    Ο κόσμος πρίν παει να ψηφίσει θα πρέπει να ξέρει που θα βαλει την ψήφο του.
    εσείς που θελετε να μείνουν κρυφα τα γεγονότα εδω δεν θα σας κάνουμε το χατήρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.