Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Συλλυπητήρια επιστολή από τον Εξωραϊστικό Συλλογο Αγίας Κυριακής για τον θάνατο του τέως προέδρου Ευστάθιου Παπαγεωργίου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκπροσωπώντας το σύνολο των κατοίκων της Αγίας Κυριακής, εκφράζει την βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του μέχρι πρότινος Προέδρου του συλλόγου μας ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΦΩΤ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Ο εκλιπών, από τη .....

συνταξιοδότηση του, αφοσιώθηκε στο έργο του σωματείου μας και άσκησε τα καθήκοντα του Προέδρου του Δ.Σ. για σειρά πολλών ετών.
Ταυτίστηκε με τις δράσεις του συλλόγου, οραματίστηκε το μέλλον του, πάλεψε και αύξησε το κύρος του και αφοσιώθηκε στην επίτευξη των σκοπών του, με όση δύναμη ψυχής διέθετε.

Αφοσιώθηκε στο καλό και αγαθό και ΠΕΤΥΧΕ.

Κατόρθωσε να μπολιάσει με την αγάπη του για την Αγία Κυριακή τις νεότερες γενιές και τούτο είναι ανεκτίμητης αξίας παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του.
Το έργο του αναγνωρίζεται από όλους και είναι βέβαιο ότι και ο ίδιος, από τη θέση του αναπαυόμενου πολεμιστή, θα είναι υπερήφανος, όπως και η οικογένεια του.

Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να εμπνεόμαστε από τη δική του δράση και αγάπη για την Αγία Κυριακή.
Το έργο του θα συνεχίσουμε, αφιερώνοντας το στη μνήμη του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο πρόεδρος                                                              Η Γραμματέας
Νίκος Αγγελλοπουλος                                             Αθανασία Αθανασοπούλου





1 σχόλιο:

  1. Θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια Ο Κυριος θα τον εχει στα δεξια του σε σας να δινει κουραγιο . Μπαμπης και Μαρθα Τσαφου Γεωργοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.