Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Απεργία στις 12 Νοεμβρίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τα τελευταία χρόνια, οι πολιτικές όλων των Κυβερνήσεων στο όνομα της ανάπτυξης, λαμβάνουν μέτρα τα οποία θίγουν τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Ο εμπορικός κόσμος οδηγείται σε ....

μαρασμό και λουκέτο, με τα νέα μέτρα σε φορολογία, ασφαλιστικό και το Τραπεζικό σύστημα πιεστικό όσο ποτέ άλλοτε.

Δεν μπορούμε να είμαστε άλλο πια απλοί θεατές στις πιέσεις των δανειστών και απαντάμε με έναν κοινό αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους της χώρας για να ανοίξουμε τον δρόμο της ελπίδας, για την δημιουργία των προϋποθέσεων εξόδου από την κρίση με ένα προοδευτικό πρόγραμμα οικονομικής και κοινωνικής ανοικοδόμησης

Καλούμε την κυβέρνηση να αντισταθεί στις προκλήσεις των δανειστών, να προστατεύσει την πρώτη κατοικία και να προχωρήσει στην Αναπτυξιακή Τράπεζα για να χρηματοδοτήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ούτως ώστε να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας συμμετέχει ενεργά και δυναμικά στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει οι συνδικαλιστικοί φορείς την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015.

Καλεί τον εμπορικό κόσμο να συμμετέχει ενεργά στις κινητοποιήσεις, και να κλείσει τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα από τις 11 έως 14:30.

Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.