Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Στον χορό των κινητοποιήσεων της Πέμπτης και ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τα τελευταία χρόνια, οι πολιτικές όλων των Κυβερνήσεων στο όνομα της ανάπτυξης, λαμβάνουν μέτρα τα οποία θίγουν τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ο εμπορικός κόσμος οδηγείτε σε μαρασμό και λουκέτο των επιχειρήσεων, με τα νέα μέτρα στη φορολογία, στο ασφαλιστικό και στο Τραπεζικό σύστημα (που είναι πιεστικό όσο ποτέ άλλοτε).

Δεν μπορούμε να είμαστε άλλο πια απλοί .....

θεατές στις πιέσεις των δανειστών και απαντάμε με έναν κοινό αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους της χώρας για να ανοίξουμε τον δρόμο της ελπίδας, για την δημιουργία των προϋποθέσεων εξόδου από την κρίση με ένα προοδευτικό πρόγραμμα οικονομικής και κοινωνικής ανοικοδόμησης.

Καλούμε την κυβέρνηση να αντισταθεί στις προκλήσεις των δανειστών, να προστατεύσει την πρώτη κατοικία και να προχωρήσει στην Αναπτυξιακή Τράπεζα για να χρηματοδοτήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ούτως ώστε να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών συμμετέχει ενεργά και δυναμικά στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει οι συνδικαλιστικοί φορείς την
Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015.

Καλεί τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας να συμμετέχει ενεργά στις κινητοποιήσεις και να κλείσει τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα του από
τις 11:30 έως τις 14:30 και να παρεβρεθεί στην συγκέντρωση στην Κεντ.Πλατεία.

***ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ***


Εκ του Δ.Σ.,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.