Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Χαλκευμένα δημοσιεύματα αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και άλλων οργανωμένων συμφερόντων

Το κράξιμο στην Μεσσηνιακή εφημερίδα "Ελευθερία" πάει σύννεφο. Πληθαίνουν οι διαψεύσεις από την περιφέρεια Πελοποννήσου που δέχεται συνεχώς. Πλήγμα για την αξιοπιστία της εφημερίδας του Πλεμμένου.
Με "Χαλκευμένα δημοσιεύματα" (δεν είναι δικός μας ο όρος) προσπαθούν να πλήξουν τον Πέτρο Τατούλη.
Διαβάστε το νέο κράξιμο - διάψευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Ελευθερία Καλαμάτας!!!

Οι πολίτες της Πελοποννήσου παρακολουθούν τις τελευταίες ημέρες έκπληκτοι άθλια κατασκευασμένα δημοσιεύματα περί δήθεν μη ύπαρξης σχεδίου για το πρόβλημα των απορριμμάτων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσπάθειας αντιγραφής λύσεων που προωθούν άλλες Περιφέρειες.

Όμως η αλήθεια είναι γνωστή σε όλους. Σε άλλες ............

Περιφέρειες (Αττική, Δυτική Ελλάδα-Πάτρα) είχαν ετοιμαστεί τεύχη δημοπράτησης που οδηγούσαν σε συγκεκριμένες λύσεις και συγκεκριμένες τεχνολογίες. Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, τα τεύχη αυτά αποσύρθηκαν και μόνη πλέον λύση ήταν να ακολουθηθεί το παράδειγμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ανοικτές διαδικασίες και διαβούλευση.

Η αιρετή Περιφέρεια Πελοποννήσου σε χρόνο ρεκόρ από την ανάληψη από αυτήν της ευθύνης του ΕΣΠΑ, ολοκληρώνει τη δημοπράτηση της διαχείρισης των απορριμμάτων, που θα βασίζεται όπως από την ανάληψη των καθηκόντων της δεσμεύτηκε, στη διενέργεια διεθνούς ανοικτού σε όλες τις δοκιμασμένες τεχνολογίες διαγωνισμού με κριτήριο τους μηδενικούς ρύπους, τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού και οικονομικού οφέλους και την ελαχιστοποίηση του υπολείμματος που θα οδηγείται σε ταφή. Η δημόσια διαβούλευση του διαγωνισμού η οποία αποφασίστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο του Απριλίου του 2011 θα ξεκινήσει εντός του επόμενου δεκαήμερου.

Κατά συνέπεια όλα αυτά τα χαλκευμένα δημοσιεύματα αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και άλλων οργανωμένων συμφερόντων από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει η Περιφέρεια.

ΣΧΟΛΙΟ
Η Ελευθερία έχει πάψει να σέβεται το κάθε ευρώ που παίρνει από αναγνώστες της και πολύ περισσότερο την συνδρομή που παίρνει από τους συνδρομητές της και γράφει διαρκώς ψευδή δημοσιεύματα τα οποία διαψεύδονται διαρκώς από την περιφέρεια με το ανάλογο κράξιμο βεβαίως βεβαίως.
Δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμα στην Ελευθερία ότι ο Δράκος δεν είναι περιφερειάρχης. Η εκλογή του Τατούλη τους έχει κάτσει ανάποδα. Τους έχει γίνει εφιάλτης. Δεν μπορούν να συνέλθουν με τίποτα.
Περαστικά τους. Η εποχή που ο εκδότης της μέσω της εφημερίδας το έπαιζε Μεσσηνιάρχης ή αν θέλετε "ΓΚΟΡΤΣΟΣ", (σαν τον Παπαγιαννόπουλο στην Ταινία Τζένη Τζένη) ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
Εμείς πάντως το ένα ευρώ προτιμάμε να το δώσουμε για να πάρουμε μια αξιόπιστη εφημερίδα σαν το Θάρρος και την Φωνή παρά να αγοράσουμε την Ελευθερία έστω και για ξεφύλισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.