Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Πρώτο το Gmail στην προτίμηση των χρηστών

Τέλος στις διαφωνίες σχετικά με τα ποια υπηρεσία e-mail είναι η κορυφαία στο διαδίκτυο βάζει η ComScore με νέα έρευνα της που αποκαλύπτει πως το Gmail πήρε το προβάδισμα από το Hotmail.
Μετρώντας τις επισκέψεις των χρηστών στις .............

ιστοσελίδες των δυο υπηρεσιών για τον Οκτώβριο, η εταιρεία ερευνών αποκάλυψε πως η ιστοσελίδα του Gmail δέχθηκε συνολικά 287.9 εκατομμύρια επισκέψεις παγκοσμίως, παραγκωνίζοντας το Hotmail το οποίο ήρθε δεύτερο με 286.2 εκατομμύρια επισκέψεις.

Σύμφωνα με την ComScore η πτώση της επισκεψιμότητας του Hotmail ίσως οφείλεται στην αλλαγή που υπέστη η υπηρεσία στον σχεδιασμό της και η έναρξη λειτουργίας του outlook.com. Το σημαντικό όμως είναι πως για πρώτη φορά το Gmail απολαμβάνει την πρωτιά. Η Yahoo, άλλοτε πανίσχυρη δύναμη στο e-mail, βρίσκεται πια στην τρίτη θέση με 281.7 εκατομμύρια επισκέψεις.

Όσον αφορά αποκλειστικά τις Ηνωμένες Πολιτείες τώρα, εκεί τα πράγματα αλλάζουν σημαντικά. Η Yahoo βρίσκεται πρώτη με 76.7 εκατομμύρια επισκέψεις, το Gmail δεύτερο με 69.1 εκατομμύρια και το Hotmail τρίτο με μόλις 35.5 εκατομμύρια επισκέπτες.

Στις αρχές του καλοκαιριού μάλιστα η Google είχε υποστηρίξει πως ήταν πρώτη, με βάση τους δικούς της υπολογισμούς, ο ισχυρισμός της όμως δεν μπορούσε να υποστηριχτεί από τα στοιχεία των τότε ερευνών ή δημοσκοπήσεων.

onair24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.