Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Καλαμάτα: Τελεσίγραφο στα περίπτερα με προειδοποίηση για κατεδάφιση!

Να τα μαζέψουν, εφόσον έχουν απλωθεί έξω από το χώρο που κατά το νόμο δικαιούνται, καλεί τους περιπτερούχους της Καλαμάτας η δημοτική αρχή. Προειδοποιεί ότι εάν δεν συμμορφωθούν μέχρι τις 15 Δεκέμβρη, θα ανακληθούν οι άδειες και τα περίπτερα θα κατεδαφιστούν!

Σχετικές δηλώσεις έκανε σήμερα η αρμόδια αντιδήμαρχος, Παναγιώτα Ντίντα, που τόνισε ότι η κατάσταση με τα περισσότερα περίπτερα έχει φτάσει στο μη παρέκει. Ειδικότερα σημείωσε ότι περίπτερα ...........

καταλαμβάνουν χώρους μεγαλύτερους από αυτούς που ορίζει ο νόμος και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις έχουν καταλάβει ολόκληρο το πλάτος του πεζοδρομίου, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι πεζοί να κατέβουν στο οδόστρωμα και να κινδυνεύει η ακεραιότητά τους.
Στους περιπτερούχους στάλθηκε από το Δήμο προειδοποίηση με το χρονικό περιθώριο που έχουν προκειμένου να συμμορφωθούν, η οποία κοινοποιήθηκε επίσης στον εισαγγελέα και στην αστυνομία.

Στην προειδοποίηση σημειώνεται χαρακτηριστικά: «Παρακαλούμε όπως, εντός 45 ημερών (μέχρι την 15η Δεκεμβρίου 2012) προβείτε σε ενέργειες για την προσαρμογή των κουβουκλίων, στον τύπο και τις διαστάσεις που προβλέπονται από τη νομοθεσία. Σε διαφορετική περίπτωση θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα (από τη νομοθεσία), δηλαδή θα ανακαλείται η άδεια του περιπτέρου και το περίπτερο θα κατεδαφίζεται»!

Kalamatajurnal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.