Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ
Το Ελεγκτικό μπλοκάρει (;) το Παραδείσια-Τσακώνα


Μόλις προχθές έγινε η περιβόητη πλέον συνεδρίαση του ..............

Ελεγκτικού Συνεδρίου για την έγκριση της συμπληρωματικής σύμβασης στο τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα του αυτοκινητόδρομου Τρίπολη - Καλαμάτα και ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά «ειδήσεις» για την απόφαση που ελήφθη. Σύμφωνα με αυτές, η απόφαση είναι αρνητική, όπερ σημαίνει, στην περίπτωση αυτή, ότι το έργο θα παραδοθεί σε κυκλοφορία… άγνωστο πότε.

Το «Θ» επικοινώνησε χθες το μεσημέρι με το διευθυντή του υπουργείου Υποδομών, Ι. Καρνέση και σε σχετική ερώτησή μας, τόνισε ότι δεν έχει καμία επίσημη απόφαση υπόψη του. «Θεωρώ ότι από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε νεότερα επί του θέματος», ανέφερε.


Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΠΑΡΑΤΑΣΗ της αγωνίας με πολλά ερωτήματα για το δρόμο στην Τσακώνα, δημιουργεί η μη έκδοση της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη συμπληρωματική σύμβαση, η οποία πάει για την άλλη εβδομάδα.
Μέσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένεται να δοθούν στην κυκλοφορία οι κλάδοι προς τη Μεσσήνη και το Καλονερό.
Νέα δήλωση-παρέμβαση του περιφερειάρχη ότι η πλήρης υλοποίηση της Σύμβασης Παραχώρησης είναι αδιαπραγμάτευτη θέση της Πελοποννήσου, όπως και η Ολυμπία Οδός.
Το σημερινό πρώτο θέμα της «ΦΩΝΗΣ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΠΥΡΕΤΟΣ προετοιμασιών για τη 48ωρη απεργία Τρίτη και Τετάρτη και στην Καλαμάτα. Εργατικό Κέντρο και Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ από τη μια και το ΠΑΜΕ από την άλλη διοργανώνουν χωριστές συγκεντρώσεις.
• Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ της κρίσης θα έρθει μέσα από τις Περιφέρειες, τόνισε στην παρέμβασή του σε φόρουμ για την ενέργεια στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.
• 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ για νέο ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας υπέγραψε χθες ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέτζος και ο φάκελος οδεύει προς την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας για ένταξη στο ΕΣΠΑ.
• «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» από την Κομισιόν για τη στήριξη της κτηνοτροφίας.
• ΟΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ των αγροτών με τα νέα μέτρα θα ισούνται με τις συνολικές επιδοτήσεις του αγροτικού τομέα, τόνισε στη Βουλή ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θαν. Πετράκος.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.