Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΚΕΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ''ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.'', σεβόμενος την απόφαση του ΣτΕ, μετά την προσφυγή μας τον Νοέμβριο του 2010, πως είναι Συνταγματικά θεμιτή η ολική απαγόρευση καπνίσματος στους χώρους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, δηλώνουμε πως θα ακολουθήσουμε σε κάθε περίπτωση την μόνη νόμιμη οδό αντίδρασης, την δικαστική κατοχύρωση του δικαιώματος της προστασίας, της οικονομικής και επαγγελματικής ελευθερίας των πολιτών.

Θα είμαστε απόλυτα επικεντρωμένοι και .............

ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε, όχι μόνο την ολική απαγόρευση καπνίσματος στην επόμενη βαθμίδα Δικαστηρίων (Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), αλλά και την προκλητικότατη Κυβερνητική Δήλωση περί επιβολής ''τσιγαρόσημου''.
Ρωτάμε τους πολίτες, τους φορείς και εν τέλει το Κράτος: ''Είναι Συνταγματικά θεμιτή η απαγόρευση καπνίσματος στους χώρους εστίασης και διασκέδασης, προκειμένου να προστατευθούν οι πολίτες από τα καπνικά προϊόντα, αλλά...αν πληρώσουν οι επιχειρηματίες 200 Ευρώ / m2 που θα διαθέτουν για τους καπνιστές, ...ΟΙ ΒΛΑΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ;

Να περιμένουν όλοι την επόμενη κίνησή μας!!!

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ( 200 ΕΥΡΩ / Τ.Μ.) ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ (Η ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ), ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ.
    ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.