Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πέτρος Τατούλης: Δεν θα δεχθούμε την οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης του δρόμου Τρίπολης - Καλαμάτας

Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για αρνητική απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου σχετικά με τη συμπληρωματική σύμβαση του τμήματος Παραδείσια – Τσακώνα του οδικού άξονα Τρίπολης - Καλαμάτας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προέβη στην εξής δήλωση:

«Η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί την οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης του δρόμου Τρίπολης – Καλαμάτας στους πολίτες της Πελοποννήσου.
Καλούμε όλους τους αρμόδιους πολιτικούς, ............

εποπτικούς και ελεγκτικούς φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την εξεύρεση λύσης ούτως ώστε εντός Νοεμβρίου να γίνει η παράδοση του οδικού άξονα και οι πολίτες και οι επισκέπτες της Πελοποννήσου να απολαμβάνουν ένα ασφαλές και σύγχρονο οδικό δίκτυο.

Αποτελεί προτεραιότητα για εμάς η ολοκλήρωση και η ασφαλής παράδοση των δημοσίων έργων στους πολίτες χωρίς καθυστερήσεις για τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται οι ίδιοι οι πολίτες».

1 σχόλιο:

  1. οι γιαπωνεζοι χρειαστηκαν μια εβδομαδα για τον μπαταρισμενο αυτοκινητοδρομο τους, εμεις εδω τοση γραφειοκρατια! 1000000 ευρω/km;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.