Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 2ας Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Aegean και Easyjet συνδέουν την Καλαμάτα με την Ευρώπη

Μηνύματα αισιοδοξίας σε όλη την αγορά της Πελοποννήσου, ..............

καθώς αυτή την περίοδο, της βαθιάς οικονομικής κρίσης, νέες τουριστικές αγορές αποκτούν άμεση πρόσβαση στην περιοχή, αφού εβδομαδιαίως θα προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Καλαμάτας πέντε νέες προγραμματισμένες πτήσεις, καθώς και έξι νέες πτήσεις τσάρτερ.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Ντίνα Νικολάκου, η Aegean Airlines από τις 10 Μαρτίου θα συνδέει την Καλαμάτα με το Ντίσελντορφ και το Μόναχο της Γερμανίας, δύο φορές την εβδομάδα, ενώ από τις 9 Μαρτίου τη Στοκχόλμη με πτήση μία φορά την εβδομάδα.

Επίσης από το 2013 η Easyjet, μέσω του αεροδρομίου Καλαμάτας, θα συνδέει το Λονδίνο, από το αεροδρόμιο Gatwick, με την Πελοπόννησο, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ παρέμβαση από τον Μεσσήνιο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για το ξεπέρασμα των εμποδίων ώστε ο δρόμος της Τσακώνας να δοθεί στην κυκλοφορία άμεσα. Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», τη στιγμή που η Μεσσηνία (και όχι μόνο…) περιμένει με κομμένη την ανάσα τη σημερινή απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη συμπληρωματική σύμβαση, που αν είναι θετική η Τσακώνα θ’ ανοίξει μέχρι 20 Νοεμβρίου. Σε αντίθετη περίπτωση μετά Χριστού και… βλέπουμε πότε ακριβώς!

Στη πρώτη σελίδα της «ΦΩΝΗΣ» διαβάζουμε:
• 5+6 νέες πτήσεις από το 2013 στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Μια ευχάριστη εξέλιξη που μαρτυρά τη δυναμική της πρότασης της Περιφέρειας και μάλιστα με μετρήσιμο αποτέλεσμα! Σημαντικές οι ανακοινώσεις Τατούλη στο ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου.
• ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ένταξης στον ΕΟΠΥΥ είναι οι γιατροί, οι οδοντίατροι και οι μηχανικοί, οι πρόεδροι των οποίων έδωσαν χθες στην Καλαμάτα συνέντευξη Τύπου.
• Η «λύση Τατούλη» με το διεθνή διαγωνισμό για τα σκουπίδια πιλότος για όλες τις Περιφέρειες. Ήδη στο «χορό» μπαίνει και η Αττική.
• ΣΥΣΚΕΨΗ χθες στο Διοικητήριο υπό τον αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά για το Master Plan του λιμανιού της Κυπαρισσίας, με συμμετοχή του δημάρχου Τριφυλίας Κ. Κόλλια, του προέδρου του Λιμενικού Στ. Παπαχρήστου και του προέδρου της Αναπτυξιακής Γιαν. Αργυράκης, όπου συμφωνήθηκε να συναφθεί προγραμματική σύμβαση.
• ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή-έκκληση του προέδρου του Δ.Σ.Κ. Κώστα Μαργέλη προς όλους τους δικηγόρους υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Ή ταν ή επί τας».
• ΣΚΛΗΡΗ δήλωση-απάντηση από την Μητρόπολη στο βουλευτή Μεσσηνίας της «Χρυσής Αυγής» Δημ. Κουκούτση, τον οποίο μεταξύ άλλων κατηγορεί και για λεκτικό τραμπουκισμό.
• ΑΡΘΡΟ του Μεσσηνιακής καταγωγής βουλευτή Β΄ Αθήνας της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέα Βουδούρη που χαρακτηρίζει σωστή αλλά καθυστερημένη την απόφαση Κουβέλη για μη ψήφιση των «εργασιακών».

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

1 σχόλιο:

  1. οι γιαπωνεζοι χρειαστηκαν μια εβδομαδα για τον μπαταρισμενο αυτοκινητοδρομο τους, εμεις εδω τοση γραφειοκρατια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.