Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Η επιστολή Νικολόπουλου σε Σαμαρά

Ανήμερα της διαδικασίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο Νίκος Νικολόπουλος επέδωσε επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά. Η επιστολή φέρει ημερομηνία 8 Ιουλίου, αριθμό πρωτοκόλλου και στο περιεχόμενό της φαίνεται ευδιάκριτα ότι ο πρώην υφυπουργός δεν είναι ικανοποιημένος από το ρόλο του στο υπουργείο, αλλά και από το προνομιακότερο πεδίο αρμοδιοτήτων που έχει ο προϊστάμενός του υπουργός.

Χαρακτηριστικό είναι το εξής απόσπασμα: ............

«Ως υφυπουργός του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, θα έπρεπε να έχω δικαίωμα έστω στην πληροφόρηση της ακολουθούμενης τακτικής μας, καθώς έχω την αρμοδιότητα του εργασιακού και του προνοιακού (επιδόματα προνοιακά, πολυτεχνικά κ.τ.λ.), αλλά αντιθέτως έρχομαι αντιμέτωπος με προδιαγεγραμμένες πορείες, όντας σε πλήρη άγνοια, πράγμα τουλάχιστον επικίνδυνο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να παραμείνω «εκκωφαντικά» σιωπηλός σε όλη τη διάρκεια της συνάντησής μας με την τρόικα. Ο λόγος δε που επέλεξα αυτή την τακτική είναι αποκλειστικά ο σεβασμός που τρέφω σε σένα και στην φιλότιμη προσπάθειά σου». Και καταλήγει: «είμαι στη διάθεσή σου να συζητήσουμε».

«Θα πάρουμε απαντήσεις στα πολιτικά ζητήματα»

Αλλαγή ρότας από τον Ν. Νικολόπουλο μετά την αποκάλυψη της επιστολής που επέδωσε στον Αντώνη Σαμαρά. Αναμένοντας την τελετή παράδοσης στον νέο υφυπουργό Εργασίας, ο βουλευτής της ΝΔ σχολιάζοντας την αποκάλυψη του περιεχομένου της επιστολής τόνισε: «Την επιστολή έχει δικαίωμα να τη δώσει στη δημοσιότητα μόνο ο παραλήπτης και όχι ο αποστολέας. Αν κρίνει ο παραλήπτης ότι πρέπει να το κάνει τότε θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί θα πάρουμε απαντήσεις στα πολιτικά ζητήματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή Νικολόπουλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.