Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Κορυφώνονται σήμερα οι αντιδράσεις για το πολυνομοσχέδιo

Κορυφώνονται σήμερα οι αντιδράσεις για το πολυνομοσχέδιο, δεύτερη ημέρα της 48ωρης γενικής απεργίας. Νέο ραντεβού των συνδικάτων και των εργαζομένων στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα ενώ το ΠΑΜΕ σχεδιάζει να περικυκλώσει τη Βουλή.

Ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας ενώ .............

ο σιδερένιος φράχτης έχει ήδη στηθεί στη λεωφ. Βασ. Σοφίας. Η Τροχαία έχει προχωρήσει από νωρίς το πρωί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα. Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα και Ευαγγελισμό.

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι υπάλληλοι του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, οι εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ, τοπική αυτοδιοίκηση, καθηγητές και δάσκαλοι. Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν και σήμερα τα νοσοκομεία λόγω της απεργίας των νοσοκομειακών γιατρών, των εργαζομένων στα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ.

Κλειστές οι τράπεζες, τα λιμάνια ενώ απεργούν και οι εφοριακοί. Αποχή από τα καθήκοντά τους συνεχίζουν οι δικηγόροι ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στα δημόσια μέσα ενημέρωσης.

Χωρίς ταξί και σήμερα η Αθήνα. Στάσεις εργασίας στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας πραγματοποιούν και σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα Τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 09.00 έως τις 21.00, ενώ από τις 8.00 έως τη λήψη της βάρδιας θα κινηθεί το Τραμ. Οι συρμοί του ΗΣΑΠ και του Μετρό θα εκτελούν δρομολόγια από τις 09.00 έως τη λήξη της βάρδιας. Απεργούν οι εργαζόμενοι σε Προαστιακό και ΟΣΕ.

Mega Channel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.