Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Από αύριο η σύνταξη Νοεμβρίου για τους δικαιούχους του ΙΚΑ

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ενημερώνει τους δικαιούχους κύριας σύνταξης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και επικουρικής ΕΤΕΑΜ, ότι μετά την συνεχιζόμενη απεργία των εργαζομένων στην ΗΔΙΚΑ ΑΕ, η οποία εκτελεί την μηνιαία επεξεργασία πληρωμών συντάξεων, προέβη αυτοδύναμα σε έκτακτη μηχανογραφική επεξεργασία των αρχείων πληρωμών συντάξεων μηνός Νοεμβρίου, προκειμένου να επιτευχθεί η έγκαιρη πληρωμή των συνταξιούχων στις 21/10/2011 και 24/10/2011.

Αναλυτικότερα..............

Με πίστωση του Τραπεζικού τους Λογαριασμού θα πληρωθούν στις 21/10/2011, 934.872 συνταξιούχοι που ανταποκρίθηκαν στην φυσική καταγραφή.

Στα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα πληρωθούν από τις 24/10/2011,

-79.844 συνταξιούχοι που δεν ανταποκρίθηκαν στην φυσική καταγραφή, εφόσον προηγηθεί η διαδικασία της φυσικής καταγραφής τους στα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

- 835 συνταξιούχοι στους οποίους υπάρχει πρόβλημα στο λογαριασμό τραπέζης (λογαριασμοί χωρίς IBAN) με την προϋπόθεση ότι θα προβούν στην διόρθωση του λογαριασμού τους.

Σημειώνεται ότι κατά την έκτακτη πληρωμή των συντάξεων μηνός Νοεμβρίου, πιθανόν να υπάρξουν διαφορές στο δικαιούμενο ποσό σύνταξης, οι οποίες θα αποκατασταθούν σε επόμενη επεξεργασία, καθώς για τον υπολογισμό του καταβαλλόμενου ποσού δεν ήταν διαθέσιμες όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες.

Επίσης, για τον προαναφερόμενο λόγο, δεν θα καταβληθεί η σύνταξη μηνός Νοεμβρίου στις παρακάτω κατηγορίες:

Συντάξεις κατοίκων εξωτερικού

Έκδοση νέων συντάξεων με χειρόγραφη διαδικασία

Συνταξιούχοι οι οποίοι πληρώθηκαν την σύνταξη μηνός Οκτωβρίου σε Υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Για τις κατηγορίες αυτές, θα καταβληθεί η σύνταξη μηνός Νοεμβρίου 2011 μαζί με τη σύνταξη μηνός Δεκεμβρίου 2011.

Το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ζητά την κατανόηση των συνταξιούχων και τους γνωρίζει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων που προέκυψαν λόγω της απεργίας των εργαζομένων στην ΗΔΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.