Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 101 - 94.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος Ελλάδος στην ιστορία του και 9ου συνεχόμενου πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» επικράτησαν 101-94 στην παράταση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στον τέταρτο τελικό των πλέι οφ, από το οποίο έλειψε ο Διαμαντίδης που τραυματίστηκε στο πρώτο λεπτό.
Το κενό του αρχηγού καλύφθηκε ...........

όμως από το πάθος των υπόλοιπων, με κορυφαίο όλων τον Φώτση που είχε 6/6 τρίποντα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό σε κανένα σημείο του αγώνα να ξεφύγει στο σκορ έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Μπουρούση, Μαυροκεφαλίδη και Γκόρντον ωστόσο στην παράταση οι «πράσινοι» κατάφεραν να διαχειριστούν καλύτερα την κατάσταση και πήραν το ματς.

Πολύ σημαντική, οργανωτικά και εκτελεστικά, η απουσία του Διαμαντίδη που όμως καλύφθηκε σε μεγάλο μέρος από την ωριμότητα και την ευστοχία του Μάικλ Μπατίστ αλλά κυρίως από τα απίστευτα ποσοστά στα σουτ τριών πόντων του Φώτση (6/6). Κομβικός παράγοντας για την ήττα της ομάδας του Ίβκοβιτς, τα χαμένα ριμπάουντ αλλά και η αστοχία στις βολές στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού (1/4 στην παράταση).

Στο φινάλε του ματς υπήρχε ένταση με τον Γιάννη Μπουρούση και έναν οπαδό από αυτούς που είχαν μπει στο παρκέ 3’’ πριν ολοκληρωθεί το ματς αλλά ευτυχώς το επεισόδιο δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.