Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Σύσκεψη για το Χάρτη Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σύσκεψη με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη, με θέμα «Χάρτης Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου», πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη την Δευτέρα 6 Ιουνίου. Στη σύσκεψη συμμετείχε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αντρέας Πουλάς και εκπρόσωποι των Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών των Νοσοκομείων Τρίπολης, Σπάρτης, Άργους, Κυπαρισσίας και Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης (ΨΝΤ).

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων των .........

ιατρών εξέφρασαν την αντίδραση τους στις προτάσεις Λιαρόπουλου που αφορούν την 6η ΔΥΠΕ, ζητώντας παράλληλα την συμπαράσταση της αιρετής Περιφέρειας για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της υγείας στην Πελοπόννησο.

Ο Περιφερειάρχης κ Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της εκχώρησης της αρμοδιότητας διαχείρισης των νοσοκομειακών μονάδων στη αιρετή Περιφέρεια η οποία μπορεί μετά από διαβούλευση με τους συλλόγους των ιατρών και τους αρμόδιου φορείς, να επιλύσει στη σωστή κατεύθυνση τα προβλήματα υγείας της Περιφέρειας. Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την αντίθεση του στις προτάσεις Λιαρόπουλου, θεωρώντας ότι βασική παράμετρος για την αναδιάταξη των μονάδων υγείας θα πρέπει να είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

1 σχόλιο:

  1. Σημαντικότατο θέμα!
    Οι προτάσεις Λιαρόπουλου, αφορούν στο πετσόκομα των μονάδων υγείας και μόνο, δυστυχώς.
    Επιπλέον έχει δίκιο ο Τατούλης, αναφορικά με την εκχώρηση αρμοδιοτήτων.
    Αρκετά μας ταλαιπώρησε το κεντρικό κράτος με τους πειραματισμούς Αβραμόπουλων, Κακλαμάνηδων, Λοβέρδων και άλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.