Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ, ενημέρωση στην Περιφέρεια για το διαγωνισμό των σκουπιδιών

Σοβαρά φαίνεται να έχει μπλεχτεί η υπόθεση με την εξέλιξη του διαγωνισμού της Περιφέρειας για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων. Ίσως τα πράγματα ξεκαθαρίσουν σήμερα Παρασκευή, σε σύσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλοντος, υπό τον υπουργό Γιάννη Μανιάτη.

Όπως ανακοινώθηκε από την .......

Περιφέρεια, στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και εκπρόσωποι της προσωρινής αναδόχου ΤΕΡΝΑ. Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι «ο συντονισμός των ενεργειών για την ταχύτατη περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου».

Φαίνεται ότι στην περιφερειακή αρχή υπάρχει ανησυχία, γι’ αυτό και η Εκτελεστική Επιτροπή (περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχες) εξέδωσε ανακοίνωση με αιχμές για πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες, στην οποία όμως υπογραμμίζεται ότι ο διαγωνισμός για τα σκουπίδια έχει τύχει της επιβράβευσης από την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τέλος, ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την προσεχή Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στις 5.30 το απόγευμα, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Μόνο θέμα στην ημερήσια διάταξη θα είναι η ενημέρωση σχετικά με τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, από την προσωρινή ανάδοχο εταιρεία ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.