Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Οριστικό λουκέτο στην ΔΟΥ Κυπαρισσίας, Πάμε για 3 ΚΕΦ σε Κυπαρισσία Φιλιατρά Γαργαλιάνους [ Ηχητικές δηλώσεις ]

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενη δημοσίευση μας οριστικό λουκέτο μπαίνει στην ΔΟΥ Κυπαρισσίας αφού η αδιάλλακτη στάση του υπουργείου οικονομικών και του Υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη οδήγησε σε ναυάγιο την σημερινή συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, τον γραμματέα του εμπορικού Συλλόγου τον κ. Αβδάλα, τους Αντιδημάρχους Τριφυλίας κ.κ. Τσίγγανο και Ανδρινόπουλο καθώς και τους βουλευτές του νομού κ.κ. Λαμπρόπουλο Σαμπαζιώτη και Πετράκο.

Και μπορεί η ηγεσία του υπουργείου οικονομικών να ήταν ............

ανένδοτη στην συνέχιση λειτουργίας της ΔΟΥ Κυπαρισσίας εν τούτοις είπαν στην αντιπροσωπεία ότι θα γίνουν 3 Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ) σε Κυπαρισσία , Φιλιατρά, Γαργαλιάνους για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Δώσαμε μια δυνατή μάχη για πολύ ώρα να κρατήσουμε την ΔΟΥ ανοικτή αλλά η αναλγησία του υπουργείου σε συνδυασμό με την αμετακίνητη απόφαση τους να τηρήσουν αυτό που είπαν έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Ακούστε τον κ. Κόλλια τι Δήλωσε αποκλειστικά στο Φιλιατρά News και παρακάτω την δήλωση του κ. Παναγιωτόπουλου, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.



Την απογοήτευση του μας μετέφερε και ο πρόεδρος του Εμπoρικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Παναγιωτόπουλος σε αποκλειστική δήλωση που παραχώρησε στο Φιλιατρά News. Δεν άκουγαν τίποτα ήταν πλήρως αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε ότι έχουν χαράξει.

Ακούστε τον κ. Παναγιωτόπουλο τι δήλωσε αποκλειστικά στο Φιλιατρά News.



25 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την αμεσότητα της ενημέρωσης μας όπως επίσης και για τις δηλώσεις που πήρατε από Δήμαρχο και πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου. Συγχαρητήρια. Ηταν το πιο πλήρες ρεπορτάζ που διάβασα. Δήμητρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα μη σκισουν καναν καλσον. δωσανε μαχη? αχαχαχαχαχ ποτε καλε? οταν ειχε κλεισει οριστικα το ζητημα.. πουλημενος ο δημαρχος στο κομμα. μην χαιρεστε για τα ΚΕΦ. μονο ο κολλιας ακουσε για τρια ΚΕΦ κανεανσ αλλοσ. κατσε να γινει το ενα και βλεπουμε. πολλες χαρες βλεπω για το τελοσ μπραβοσ σασ πολυ καλη ενημερωση και ηχτηικα ντοκουμεντα συνχαρητηρια στο χαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για 7:50μ.μ.
    Για τις χαρές (αν εννοείς εμάς την Ομάδα διαχείρισης) μόνο εσύ τις βλέπεις.
    Εκτός και αν το παίρνεις ως χαρά την πραγματικότητα ότι είναι οριστικό το λουκέτο.
    Γιατί αν χαιρόμασταν δεν θα ασχολούμασταν καθόλου με την σημερινή συνάντηση. Οπότε μάλλον μας αδικείς λίγο.

    Για 8:24μ.μ
    Για τα ΚΕΦ δεν τα είπε μόνο ο κ. Κόλλιας. Αν ακούσεις προσεκτικά τα ανέφερε και ο κ. Παναγιωτόπουλος.
    Από εμάς μακάρι να γίνουν και τα 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τιςι αποφασεις για τα κεφ τις εχουν παρει και δημοσιευσει σε φεκ οι αρμοδιοτητες τους ομως περιορίζονται σε απλες διαδικασιες δεν εξυπηρετουν κανεναν και κυριως κανενα επιτηδευματια

      Διαγραφή
    2. για να το λετε θα το ξερετε. πειτε κ σε μας ποια ειναι τα φεκ να τα βρουμε να τα διαβασουμε κ να μαθουμε

      Διαγραφή
  4. αυτό μόνο στο Filiatra news που κολάει ρε ξεφτέρια (ξεφτέρι Χάρη) εδώ όλα τα site και blogs το γράφουν.
    παρκάρετε λίγο το καλάμι γιατί το χειρότερο πέσιμο είναι από καλάμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είχαμε προσέξει ότι τις ίδιες ακριβώς ηχητικές δηλώσεις τις έχουν και άλλα blogs.
    Ευτυχώς που μας ενημέρωσες. Και δεν είμαι ο Χάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχάς μόνο κ μόνο οτι είστε ενήμεροι για τα νέα της περιοχής καθημερινά σας αξίζει ένα μπράβο σαν blog, από εκεί και πέρα με βάση τα όσα είπαν ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου σεβαστά μεν γιατί και αυτοί μας λένε ότι τους λένε οι άνωθεν αλλά μάλλον μόνο και μόνο για να ηρεμήσουν οι πολίτες, αναλυτικότερα τώρα το που θα δημιουργηθούν ΚΕΦ έχει ήδη ανακοινωθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για τον Δήμο Τριφυλίας ΚΕΦ θα έχει η Κυπαρισσία, θα μπορούμε να κάνουμε σχεδόν όλες τις συναλλαγές εκτός απο πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις διακανόνισμών κλπ κλπ, άλλωστε ήδη μέσα από το www.gsis.gr με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης μπορείς να εξυπηρετηθείς άμεσα. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε και το παρακάτω link ..
    http://www.forologikanea.gr/news/anoikse-o-dromos-gia-ti-dimiourgia-63-kef/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνέχεια απο το 9:24...
      κατά την ταπεινή μου γνώμη το ΚΕΦ θα έπρεπε να δημιουργηθεί στα Φιλιατρά μόνο από γεωγραφικής άποψης, γιατί ο Γαργαλιανιώτης να πρέπει να κάνει 30 χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθεί απο ΚΕΦ? Τα φιλιατρά είναι στη μέση και θα ήταν πιο ορθό...ας παρακαλούσαν για αυτό οι άρχοντες του τόπου , γιατί για 3 ΚΕΦ το βρίσκω αδύνατο οικονομικά!

      Διαγραφή
  7. Κάνουμε ότι μπορούμε. Ευτυχώς που έχουμε και τον άνθρωπο μας που μας στηρίζει και μας βοηθά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΑΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΈΓΚΥΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
    ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΛΟΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρώην Διαχειριστής15 Ιανουαρίου 2013 στις 11:31 μ.μ.

      Δεν έπαιζε να είναι Κυπαρισσία. Φιλιατρινός είμαι. ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ θα είχε έδρα το Φιλιατρά News.

      Διαγραφή
  9. ΚΕΦ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΛΕΕΙ? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΗΜΑΡΤΟΧΝ ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΑ ΘΕΑ ΜΟΥ,,,,,,,,,,ΚΛΑΜΑ ΤΩΡΑ,,,,,,,,,,ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΚΕΦΕ ΣΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ Κ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΞΕΡΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Η ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ? Η ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ? ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρώην Διαχειριστής15 Ιανουαρίου 2013 στις 11:32 μ.μ.

      Γράφτηκε οτι δήλωσαν οι Κόλλιας και παναγιωτόπουλος.

      Διαγραφή
  11. δεν εχουν φτιαχτει ακόμα ειπαμε...ΘΑ φτιαχτουν προσεχως ...καλό είναι να διαβάζετε πρώτα τι γράφουμε κ εμεις οι αναγνώστες που είμαστε λίγο πιο ενημερωμένοι και τα λενε ΚΕΦ ...ΚΕΦΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ (Κέντρο Εφηρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε παιδια τουρκακια, φουλακια, γαργαλιανωτακια, ολα στο ιδιο ζουμι βραζουμε, απορω ρε παιδια πως και σε τέτοιες στιγμες ακόμα ενας μικροτοπικισμος χωρις καμμια ουσια.Ειμαστε τριφυλία, και πρέπει να προχωρήσουμε μαζι και να δουμε πως αυτα που μας ενώνουν ειναι πολύ περισσότερα απο αυτα που μας χωρίζουν. Και μαθηματικα 30000 μπορει να πετυχουν πολυ περισσότερα απο 5/10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στις τοπικές κοινωνίες των νησιών, εξαιτίας του κλεισίματος των εφοριών. Η ΠΟΕ –ΔΟΥ σε συνέχεια των προηγούμενων εγγράφων, των κινητοποιήσεων κλπ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, με αφορμή την υπ’ αριθμ.Δ6Α 1144678 ΕΞ2012 (ΦΕΚ 2828 Β/19-10-2012) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών (για το κλείσιμο και τη συγχώνευση μεγάλου αριθμού εφοριών, με καταληκτική ημερομηνία την 14.1.2013), σας ενημερώνει:
    1. Σε μεγάλες περιοχές και Νησιά με τεράστια εμπορική δραστηριότητα και φοροδοτική ικανότητα, αντί να υπάρξουν οργανωμένες και πλήρως στελεχωμένες φορολογικές υπηρεσίες, καταργούνται και οι υπάρχουσες με τεράστιες συνέπειες για τα έσοδα και την εξυπηρέτηση των φορολογουμένων.
    2. Το ΝΕΟ TAXIS, (το οποίο παρουσιαζόταν ως η απάντηση στις ανάγκες εξυπηρέτησης των κατοίκων, ιδιαίτερα των απομακρυσμένων περιοχών και των Νησιών), όχι μόνο δεν είναι έτοιμο, αλλά δεν υπάρχει και αξιόπιστο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του.
    3. Σε μια περίοδο, που απαιτείται η ενίσχυση του υφιστάμενου δικτύου φορολογικών υπηρεσιών, με προσωπικό και μέσα, προχωράμε σε επιλογές, που ουσιαστικά θα οδηγήσουν στη διάλυσή του.
    4. Θα υπάρξουν τεράστιες συνέπειες για τους κατοίκους της περιφέρειας και ιδιαίτερα της Νησιωτικής Χώρας, λόγω του κλεισίματος των υπηρεσιών και του κόστους που θα επωμιστούν, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.
    5. Το δίκτυο των ΚΕΦ, το οποίο σύμφωνα με το υπουργείο θα αντικαθιστούσε τις ΔΟY, όχι μόνο δεν υφίσταται, αλλά και όπου επιχειρήθηκε η εφαρμογή του, υπήρχαν κάθε άλλο παρά θετικά αποτελέσματα.
    6. Η αναγκαία αναδιάρθρωση των φορολογικών υπηρεσιών, δεν μπορεί να προηγείται του απαραίτητου εκσυγχρονισμού του TAXIS και της εκπόνησης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για τη λειτουργία των φορολογικών υπηρεσιών.
    7. Εκατοντάδες υπάλληλοι (στη μέση μάλιστα σχολικής χρονιάς) και οι οικογένειές τους, αναγκάζονται σε μετανάστευση ή εξωθούνται σε αποχώρηση απ’ τον κλάδο των εφοριακών, σε μια περίοδο, που το υπουργείο αναγνωρίζει δημόσια την ανάγκη ενίσχυσής του.
    Η ΠΟΕ ΔΟY, ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ από την Πολιτική & Υπηρεσιακή Ηγεσία να επανεξετάσουν τη θέση τους. Η επιμονή τους σε μια επιλογή που αποδεδειγμένα δημιουργεί, παρά επιλύει προβλήματα, προκαλεί ερωτηματικά. Ταυτόχρονα καλεί τα Πολιτικά Κόμματα και το σύνολο των βουλευτών, να αναλάβουν και να στηρίξουν πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της μη εφαρμογής της συγκεκριμένης υπουργικής απόφασης.


    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.dikaiologitika.gr/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%B1/%CE%BA%CE%B5%CF%86-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%83-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BD.html

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΕΦ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ ΤΗΝ ΠΥΛΟ Κ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΛΕΕΙ Κ ΓΙΑ ΑΜΑΛΙΑΔ Κ ΑΙΓΙΟ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ. ΤΑ ΚΕΦ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΡΑ Κ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απ όσο ξέρουμε απόφαση για ΚΕΦ σε φιλιατρά και Γαργαλιάνους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Πήραν προφορική απόφαση όπως γράψαμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ που κάναμε από τις δηλώσεις που πήρε συνεργάτης μας από Δήμαρχο και Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου.
    Το Φιλιατρά News είχε ΖΩΝΤΑΝΟ ρεπορτάζ και το μοναδικό Blog που είχε δηλώσεις από την ώρα που τελείωσε η σύσκεψη.
    ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ υποσχέθηκαν ΚΕΦ σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους.
    Θα δούμε το επόμενο διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΚΟΥΝΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΟΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΙ ΜΙΝΕΙ Η ΔΟΥ.ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπηκε ξανα λουκετο στη δου κυπαρισσιας, ο αγωνας συνεχιζεται εσεις ειστε εκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.