Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Θανάσης Πετράκος: Μνημονιακή Δέσμευση η απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο των ΔΟΥ

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεσσηνίας πήρε μέρος στην συνάντηση που έγινε με τον Υφυπουργό Οικονομικών κο Μαυραγάνη, την Δημοτική Αρχή και φορείς της Τριφυλίας και αφορούσε στο κλείσιμο της ΔΟΥ Τριφυλίας.

Στην συνάντηση αυτή ενημερώθηκε ο Υφυπουργός κος Μαυραγάνης για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι των περιοχής με το κλείσιμο της ΔΟΥ και για την πρόταση του Δήμου για ανάληψη του κόστους λειτουργίας του κτιρίου, την δωρεά από τους φορείς των ενοικίων του κτιρίου για τα επόμενα 3 χρόνια και τέλος μια σειρά από κριτήρια που θα έπρεπε να ισχύσουν και με βάση αυτά θα διατηρούνταν η ΔΟΥ.

Ο Υφυπουργός κος Μαυραγάνης ενημέρωσε τους φορείς ότι .........

δεν προτίθεται να αναστείλει το κλείσιμο της τοπικής ΔΟΥ παρόλη την απορρόφηση του κόστους λειτουργίας της από τοπικούς φορείς και τον Δήμο.

Σχολιάζοντας την απόφαση του υπουργείου: Προφανέστατα η απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο των ΔΟΥ δεν είναι αποτέλεσμα της απόφασης της για μείωση του κόστους λειτουργίας του κράτους, αλλά μνημονιακή δέσμευση που αυξάνει τόσο το κόστος λειτουργίας των μικρών επιχειρήσεων, όσο και τον χρόνο που θα απαιτείται από του πολίτες για να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους στις εφορίες.

1 σχόλιο:

  1. γιατι συνεχιζεται η καταληψη στη δου πυλου; σημερα 15\1\2013 αφου εχουν ληξη ολα; οι τριφυλιοι μηπως αποκοιμηθηκαν παλι; ειναι τα καλα παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.