Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

Αστυνομικοί: «Η Μεσσηνία δεν είναι Ζωνιανά»

Δε συνιστούν καταστάσεις «έκτακτης ανάγκης» για το νομό τα ......

φαινόμενα παραβατικότητας που κυριαρχούν, ιδιαίτερα, τους τελευταίους μήνες, θεωρούν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, με σχετική της ανακοίνωση, αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης, Ν. Κωνσταντέλος.

Οι αστυνομικοί προτείνουν για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας την αναβάθμιση των αστυνομικών τμημάτων, συνιστούν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, ώστε μεμονωμένα περιστατικά να μην είναι η αιτία για κάθε μορφής αυτοδικία, ενώ αντιτίθενται στην πρόταση του Δήμου Μεσσήνης για δημιουργία Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων στην περιοχή.

Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντέλος σημειώνει ότι «η Μεσσηνία δεν είναι Ζωνιανά» για να χρειάζεται ειδικού τύπου αστυνόμευση. Η κοινωνία οφείλει να διαχειρισθεί συλλογικά και συμμετοχικά τα προβλήματα που η ίδια παράγει, με κύριο στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού, του ρατσισμού και των διακρίσεων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ δεν σκοτώνουν τη Δημοκρατία!
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" με αφορμή τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της ΝΔ με στόχο και το γραφείο του προέδρου και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, δήλωσε ο Αντ. Σαμαράς απο τη Συγγρού, ενώ ένταση υπήρξε στη Βουλή, παρά την καταδίκη της επίθεσης απ' όλους. Σήμερα συναντώνται στο Μαξίμου Σαμαράς-Βενιζέλος και Κουβέλης, για την αντιμετώπιση του νέου κύκλου τρομοκρατίας που φαίνεται να διανοίγεται.
Στην πρώτη σελίδα της "Φ" διαβάζουμε ακόμη:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. και χθες στην Κυπαρισσία με τις αντιδράσεις να συνεχίζονται για την κατάργησή της, όπως και στην Πύλο. Μνημονιακή υποχρέωση λέει ο Στουρνάρας και δηλώνει ότι σε κάθε Δήμο θα λειτουργήσει φορολογικό ΚΕΠ, ενώ πολλές εξυπηρετήσεις φορολογουμένων θα γίνονται μέσω διαδικτύου, αλλά και Τραπεζών.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, λέει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, που σημείωσε πανελλαδική πρωτιά στην καταγραφή 1047 αυθαιρέτων που μπαίνουν στο "στόχαστρο" του τεχνικού ελέγχου.
ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ η 191η επέτειος της Α΄ Εθνοσυνέλευσης Επιδαύρου, παρουσία του προέδρου της Βουλής Ε. Μεϊμαράκη και του Περιφερειάρχη Π. Τατούλη, με έντονη την παρουσία της Χρυσής Αυγής.
ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ οικοδόμοι συμμετέχουν στην αυριανή πανελλαδική απεργία με συγκέντρωση στην 23ης Μαρτίου.
Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" έδωσε τελικά τις λύσεις στις επαναληπτικές δημαιρεσίες των Δήμων Οιχαλίας και Δυτικής Μάνης.
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ με ανοιχτή επιστολή τους εξηγούν γιατί διεγράφησαν απο τη ΔΗΜΑΡ και τι θα κάνουν.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.