Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

Μπαρούτι μυρίζει η Ν.Δ με τα στελέχη της να διαμαρτύρονται έντονα για τα όσα αποφασίζει ερήμην τους, ο Σαμαράς!

«Συνεννοείται με την τρόικα και το μόνο που ξέρει να λέει είναι "θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας". Τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στον λαό δεν της λογαριάζει;», αναρωτιούνται βουλευτές της ΝΔ και συνεχίζουν.
"Εμείς ήμασταν αντιμνημονιακό κόμμα κι έχουμε .............

μετατραπεί σε παράταξη χειρότερη από το ΠΑΣΟΚ που οδήγησε την χώρα ως εδώ! Έχουν εξοργιστεί μαζί μας οι ψηφοφόροι μας. Με τι μούτρα θα τους αντικρύσουμε στην περιφέρειά μας;".

Άλλοι πλέον το δηλώνουν ανοιχτά μέσα στα γραφεία της Συγγρού: «Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε αυτά τα εξοντωτικά μέτρα. Ο Πρωθυπουργός κανονίζει μόνος του, αδιαφορώντας για τον λαό; Εμείς έχουμε δώσει λόγο στον λαό και δεν πρόκειται να τον αθετήσουμε».

Ο Α. Σαμαράς, γνώστης πλέον των έντονων εσωκομματικών αντιδράσεων έδωσε εντολή στον κ. Βρούτση να μην δεσμευτεί για τίποτα απένατι στην τρόικα αναφορικά με τα εργασιακά.

Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, χθες στη Συγγρού έγινε χαμός με βουλευτές και συνδικαλιστές να στρέφονται κατά άλλων βουλευτών! Σύμφωνα με "Το Βήμα" ο πρώτος που την "πλήρωσε" ήταν ο Κώστας Τζαβάρας: "Προσέξτε τι θα κάνετε, εμείς σας ψηφίζουμε με το ξεχνάτε. Τι πάτε να κάνετε;". Κάποιος μάλιστα εκτόξευσε και ένα ποτήρι με νερό κατά του υπουργού.

Ο Σίμος Κεδίκογλου αποδοκίμασε τις πρακτικές των γαλάζιων συνδικαλιστών και ονομαστικά τον επικεφαλής τους Νίκο Κιουτσούκη αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι πρακτικές να εξυβρίζονται υπουργοί, να εκσφενδονίζονται αντικείμενα και να προφέρεται απειλές δεν θα γίνουν δεκτές από την κυβέρνηση.

Σημ συντάκτη: Ενώ οι απειλές, οι εκβιασμοί της τρόικας και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, γίνονται δεκτά από την κυβέρνηση!!!

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.