Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η κατά Νίκα ερμηνεία της προστασίας του στεγασμένου εμπορίου!

… και η κοροϊδία δεν έχει τέλος. Δεν πάνε μήτε 2 μήνες από τότε που ο δήμαρχος εξεμάνει στα τοπικά ΜΜΕ και στο δημοτικό συμβούλιο με αφορμή τη διοργάνωση στη παραλία Καλαμάτας του 7ου Μανιάτικου Πανοράματος από τον σύνδεσμο Τσεριωτών. Ποιος είδε τον Δήμαρχο και δεν τον φοβήθηκε… Κορώνες, καταγγελίες, απειλές και υποσχέσεις στο όνομα ‘της προστασίας του στεγασμένου εμπορίου’ της πόλης που απειλήθηκε από τη ‘πώληση’ προϊόντων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Και από κοντά και οι ‘εκπρόσωποι΄ των εμπόρων!!(Αλήθεια πόσους από τους εμπόρους της Καλαμάτας εκπροσωπούν;) Έκανε η δημοτική αρχή τον επικοινωνιακό τζερτζελέ της στους ιθαγενείς της πόλης και πάει και αυτό…
Έλα μου που στις 10/9 λάβαμε τη πρόσκληση για τα ...............

εγκαίνια της εκδήλωσης του δήμου ‘Άρτος-Οίνος-Έλαιον’!

Παρένθεση: Καλή η προσπάθεια, θέση που υποστηρίξαμε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στο δημοτικό συμβούλιο, με επισημάνσεις για τη βελτίωση της όπως ένταξή της σε ένα γενικότερο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων, αλλαγή του χρόνου διεξαγωγής της, κ.α..

Αλλά το ζουμί βρίσκεται αλλού, καθώς διαβάσαμε (τώρα αν πούμε με έκπληξη, ψέματα θα είναι…) στην πρόσκληση: ‘…να αγοράσουν ή να απολαύσουν δωρεάν προϊόντα…’ Και το στεγασμένο εμπόριο της πόλης δήμαρχε;;;; Δεν απειλείται τώρα; Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο δεν δηλώσατε ότι δεν θα γινόταν πώληση προϊόντων κατά τη διάρκειά της; Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλός σας και εισηγητής του θέματος είχε ρητά δηλώσει το ίδιο και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Στον τρόπο που αντιμετωπίζετε βέβαια το δημοτικό συμβούλιο και τους συμβούλους έχουν αναφερθεί όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης αλλά γιατί να ιδρώσει το αυτί σας; Πού είναι αλήθεια τώρα οι ‘δεξιοί ψάλτες’ σας, νυν και πρώην ‘προστάτες’ των εμπόρων της Καλαμάτας; Δεν αισθάνονται τώρα την ανάγκη να κάνουν οργισμένες δηλώσεις στα ΜΜΕ;
Φυσικά και όχι κύριοι! Μα η εκδήλωση των ‘Τσεριωτών’ έγινε μέσω του Λιμενικού Ταμείου, ενώ η εκδήλωση ‘Άρτος-Οίνος-Έλαιον’ ήταν ιδέα (έστω της τελευταίας στιγμής…) του Δήμου! Και ως γνωστόν στους παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ, ότι κάνει ο δήμαρχος και η αυλή του είναι καλώς καμωμένο! Κανείς άλλος δεν έχει μυαλό και ιδέες! Στο τέλος απαγορέψτε την αντιπολίτευση και την κριτική (ειδικά από δημοσιογράφους…) να τελειώνουμε!
Το μόνο που έχουμε να σας πούμε κύριοι είναι ότι, όπως ακούγεται και σε γνωστή διαφήμιση, έχετε ξεφύγει… Δυστυχώς για τη πόλη και τους δημότες της έχετε ξεφύγει τελείως!

Υ.Γ. Για την αλήθεια των παραπάνω, πέρα από τις δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, υπάρχουν και τα πρακτικά των συνεδριάσεων .

Γιάννης Σωτ. Γκλεγκλές
Δημ. Σύμβουλος Ανεξ. Δημ. Παράταξης ‘Πρωτοπορία’
Γραμματέας Δ.Σ. Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.