Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλιατρά: Αυτοκίνητο γκρέμισε την κολώνα φωτισμού στην Πλατεία του Αγίου Ιωάννη

Την κολώνα φωτισμού στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη γκρέμισε προφανώς από απροσεξία του οδηγού χθες βράδυ αυτοκίνητο που είχε ανέβει στην πλατεία του Ιερού ναού.
Μια πλατεία που κόστισε μερικά εκατομμύρια δραχμές τότε, δεν διαθέτει εμπόδια με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν αυτοκίνητα πότε για να κόψουν δρόμο, πότε για να σταθμεύσουν.
Η Ζημιά πάντως έγινε και κανένας δεν ............

αντιλήφθηκε το παραμικρό από το συμβάν παρά μόνο το πρώι που κάτοικοι της περιοχής, είδαν ξαπλωμένοτον στήλο με τα φώτα.

Επειδή αυτό είναι καθαρά αρμοδιότητα του Δήμου Καλό θα ήταν να φροντίσουν να κλείσουν τις εισόδους και από τις τρεις πλευρές της πλατείας (Αριστερά δεξιά και πίσω από το Ιερό) ώστε να περιοριστεί η παράνομη στάθμευση των αυτοκινήτων.

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Ο ΨΑΛΤΗΣ, Ο ΠΑΠΑΣ, ΟΙ ΕΠΙΤΡΙΠΟΙ, Ο ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ? Ε? ΠΩΣ ? ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.......
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλοδαποί που τσακώνονται σχεδόν κάθε βράδυ ήταν κ όχι αυτοκίνητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.