Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο θάρρος της Μεσσηνίας

Κλείνουν και οι ΔΟΥ σε Κυπαρισσία και Πύλο

Προβλήματα σε χιλιάδες πολίτες του Δήμου Μεσσήνης πρόκειται............

να δημιουργήσει η ανακοίνωση της κατάργησης, από την 1η του ερχόμενου μήνα, της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (ΔΟΥ) της περιοχής.



Μάλιστα, για το θέμα αυτό υπήρξε το προηγούμενο διάστημα και σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, στο οποίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η ΔΟΥ Μεσσήνης εξυπηρετεί τουλάχιστον 30.000 δημότες του καλλικράτειου Δήμου, με έκταση περίπου 100 χιλιομέτρων (από τη μία άκρη έως την άλλη). Η κατάργηση της ΔΟΥ Μεσσήνης θα έχει περαιτέρω αρνητικές και αποτρεπτικές συνέπειες για την οικονομία μας και την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου.

Επίσης, θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πάμπολλων προβλημάτων στην τοπική κοινωνία, καθώς οι δημότες μας θα αναγκάζονται να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για την εξυπηρέτησή τους, ενώ θα δυσχεράνει τη θέση των συμπολιτών μας και ειδικότερα των ευάλωτων κοινωνικών στρωμάτων, όπως ΑμεΑ, ευπαθείς ομάδες».

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ γνώμη του να κατασκευαστούν στη Μεσσηνία οι νέες φυλακές που προορίζονται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου εξέφρασε χθες σε συνέντευξή του ο αντιπεριφερειάρχης Παν. Αλευράς. Άραγε η δημόσια τοποθέτησή του σηματοδοτεί η άποψη της Περιφέρειας ή πρόκειται για την προσωπική του θέση;
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας προβάλλονται ακόμη:
● ΔΙΠΛΟ «ΟΧΙ» από Σαμαρά σε νέο χαράτσι ακινήτων και περικοπή αναπηρικών δικαιωμάτων. Ο Έλληνας πρωθυπουργός από την Ιταλία το απέκλεισε.
● ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ η χθεσινή λιτή τελετή εγκαινίων της βιβλιοθήκης στο Α-ΤΕΙ Καλαμάτας.
● ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ολοκληρώθηκε το 10μερο πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας στο Δήμο Μεσσήνης.
● Η ΔΟΥ Μεσσήνης συγχωνεύεται με της Καλαμάτας στο πλαίσιο των καταργήσεων και συγχωνεύσεων υπηρεσιών, από την 1η Οκτωβρίου.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Καλαμάτας και μύδροι για την κυβερνητική απόφαση ιδιωτικοποίησης.
● ΕΥΡΕΙΑ σύσκεψη στα Φιλιατρά για την πορεία των έργων στο Δήμο Τριφυλίας, ιδιαίτερα για Γαργαλιάνους-Φιλιατρά.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.


● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.