Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Τσίγγανος: Αποχωρεί απο την διεκδίκηση του Δήμου και μπαίνει κάτω από τον Κόλλια.

Σας το είχαμε γράψει εδώ και τρεις μέρες. Στις 20 Σεπτεμβρίου γράφαμε ότι ο Παναγιώτης Τσίγγανος ανακοινώνει την παραίτηση του από την διεκδίκηση του Δήμου Τριφυλίας.
Οι πληροφορίες μας τότε ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρες. Φυσικά οι του επιτελείου Τσίγγανου διάβασαν την ανάρτηση μας, και ίσως και αυτοί προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μας θολώσουν τα νερά. Μάταια όμως....

Ποιοι εκτέθηκαν?? Σίγουρα όχι το Φιλιατρά News καθότι η σημερινή εξέλιξη επιβεβαιώνει πανηγυρικά το ρεπορτάζ μας της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ετσι λοιπόν η σημερινή εξέλιξη είναι ..........

η αποχώρηση του από την διεκδίκηση του δήμου και ταυτόχρονα η προσχώρηση - συνεργασία του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Τριφυλία Ισόρροπη Ανάπτυξη.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα ο Παναγιώτης Τσίγγανος αναφέρει:

Μετά από διεξοδικές συζητήσεις με τους συνεργάτες μου, όπου κυριάρχησε το ενωτικό στοιχείο της παράταξης, αποφασίσαμε να δώσουμε τα χέρια με τον συνυποψήφιό μου κ. Κωνσταντίνο Κόλλια και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια μεγάλη συνεργασία, για μια νικηφόρα ενωτική πορεία και κοινό αγώνα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η στήριξή μας στην τελική επιλογή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και στην υποψηφιότητα του Κου Κωνσταντίνου Κόλλια υπαγορεύεται από την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας της παράταξης που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την σφυρηλάτηση ισχυρών δεσμών μεταξύ των κοινωνιών που συναποτελούν το νέο δήμο Τριφυλίας.

Έτσι αποδεικνύουμε στη πράξη ότι στη Δημοκρατία (περιλαμβανομένης και της Νέας) δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αυτό αποτελεί για εμάς και συνέπεια και δικαίωση.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ
Ετσι δικαιώνεται για μια ακομα φορα το Φιλιατρα News για το ρεπορτάζ που έχει. Πάντοτε έγκυρα και έγκαιρα.
Και ας προσπάθησαν κάποια "παπαγαλάκια να πουν και να παρουσιάσουν ως αναξιόπιστο το Blog μας. Αλήθεια τώρα τι έχουν να πουν;


34 σχόλια:

  1. ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕ 50%- 50% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά οταν σας λέγαμε για Σωτηρόπουλο δεν το βγάζατε για να είστε σίγουροι, τώρα ναι μεν δικαιωθήκατε αλλά με τρείς μέρες καθυστέρηση, μην μας το παίζεται και Ιδήμονες ρε παιδία.
    Τεσπα ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ δυνατά όπως πάντα και επειδή Ο Κ. Κόλλιας είναι τελειωμένος στα Φιλιατρά και χαλαρά,τουλάχιστον δεν θα έχει δικαιολογία για την αποτυχία του ο ξενόφερτος
    Με εκτίμηση
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν θολωσε κανεις τα νερα,μαλλον εγιναν σκληρες διαπραγματευσεις.δεν νομιζω οτι ειναι"κατω"απο τον κολλια ο τσιγγανος...για διπλα και παραπανω τον κοβω!απλα...δεν ειχε το χρισμα.ε,το πηρε κι αυτο!ας ξαποστειλει και τον σαμπαζιωτη τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.....ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TA AITIA EINAI ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...ΤΑΚΗ ΜΟΥ ...ΣΠΟΛΛΑΤΗ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς ο κ.Τσίγκανος μας χρησιμοποίησε για ιδιοτελείς και ανάξιους προσωπικούς σχεδιασμούς ,θα ήταν πιο έντιμο να παει σπίτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια συμβουλή για όποιο θέλει στο μέλλον να γίνει δήμαρχος να μήν κάνει ότι έκανε ο Τσίγκανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τσίγκανος επιβεβαίωση της ασυμαντότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιστεύω ένα ανθρωπο που πούλησε τους συνεργάτες του δεν τον χρειάζεσαι κ. Κόλλια θα πουλήσει και σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τώρα τι θα γίνει με τα ορφανά του Τσίγκανου, έχει να πέσι πολύ κλάμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΟΙ , ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟI SUPER ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ.ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ,ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΕΚΔΙΤΕΣ,ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ,Ο κ.ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ. ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ..ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κ.Τσίγκανε που πήγαινες με στρατηγούς το φιλτίση και και το κόκκινο, παιδί μου πήγαινε σπίτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο πρώην Διαχειριστής24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:53 π.μ.

    Για τον Ανωνυμο 9:50
    Παίξαμε με μηδενική πιθανότητα αποτυχίας.

    Για τον Δ.Χ.
    Οταν δεν είμαστε βέβαιοι για κάτι δεν το ανακοινώνουμε. Και πολύ περισσότερο για ένα τόσο σοβαρό θεμα. Την είδηση με τον Σωτηρόπουλο ναι μεν την περιμέναμε αλλά όχι στο 100%. Και εμάς μας αρέσει να παίζουμε με πιθανότητα 100%.
    Δεν το παίζουμε ειδήμονες. Ρεπορτάζ κάνουμε. Και όπως βλέπεις επιτυχημένο ρεπορτάζ.

    Για την Eleni
    Δεν πήγε να θολώσει κανείς τα νερά. Ιδέα σου.
    Διάβασε τα σχόλια στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο με τα μπλε γράμματα και μετά έλα να μου πεις αν πήγε κανείς να θολώσει τα νερά. Γιατί κάποιοι έγραφαν για να πλήξουν το ρεπορτάζ μας (τρομάρα τους και συμφορά τους) ότι δεν παραιτείται ο Τσίγγανος...
    Τώρα τι θα πουν? Μήπως θα πρέπει να ζητήσουν συγνώμη για τις αηδίες που έγραφαν σε σχόλια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ..ελενιτσα περαστικα σου.ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ!!ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΔΕ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΤΙ Ο Κος ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΛΛΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελένη, δέξιε Τριφύλιε και λοιποί ανώνυμοι και τώρα ψηφίστε Κόλλια... κομματόσκυλα και κομματοπρόβατα μαζί!!!!
    Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος θα βγει, ολοι το ιδιο μου φαινονται αλλα ρε σεις εχετε πολυ γέλιο βγαίνετε με παθος και ενταση και υπερασπίζετε υποψηφιους και κομματα, μπαινετε στην διαδικασια να θιχτείτε, να εξηγήσετε, να αντιπαρατεθείτε, να διαψεύσετε, να εξύμνησετε κομματοπρόσωπα και επιλογές τους και μάλιστα χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, λες και δεν τους ξερετε... σας πουλάνε και σας αγοράζουν με το έτσι θέλω χωρις να το καταλάβετε.
    Θεμιτό να συμπαθείτε πρόσωπα αλλα μέχρι εκει. Μη κανετε τα παπαγαλάκια τους και μην ταυτιζεστε μαζι τους, κρατείστε τις πισινές σας, αυτοί τη δουλειά τους κανουν... Οχι τίποτα αλλο, αλλα τωρα που θα αναγκαστειτε να ψηφίσετε Κολλιά, και μετά και το πρώτο σοκ να αρχίσετε ξαφνικά να τον βλέπετε και με αλλο ματι και να τον υποστηριζετε μετα βδελυμιας, εκτιθεστε και "ξεφτυλιζεστε" και δεν σας παίρνει ούτε μέχρι την κάλπη να φτάσετε.
    Ρε σεις πολύ με διασκεδάζουν τα σχολιά σας... τα προτιμώ απο την "είδηση" σε τετοιες περιπτωσεις οπως οι εκλογές, με κάνουν και συναισθάνομαι την ανωτερότητα μου... αλλα επειδή είμαι και καλός άνθρωπος λυπάμαι για την αφέλεια σας... που και που όμως τσαντίζομαι σκεφτόμενος ότι άνθρωποι σαν εσάς έχουν δικαίωμα ψήφου και μπορούν να αποφασίζουν για τους υπόλοιπους..

    "Και πολύ περισσότερο για ένα τόσο σοβαρό θεμα." Πρώην διαχειριστά μου τη τόσο σοβάροτητα του θέματος που την είδες εδώ. Σε εκτιμώ πολύ αν και δεν σε ξέρω αλλά τι βαρύγδουπες εκφράσεις ειναι αυτές? θα πρότεινα να προσθέτετε και λίγο χιούμορ στα σχολιά σας και δεν χρειάζεται να τα παίρνετε και να απαντατε σε όλα με τόση σοβαροφάνεια...

    Με εκτίμηση στην προσπάθεια που κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ Ο ΜΙΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ(ΑΡΑΓΕ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ?)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΦΙΛΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτή ειναι μάλλον η "κατάρα" του Τριφύλιου. Να μην λέει καλό για τον διπλανό του. Όταν τα παιδιά το ανακοίνωσαν, υπήρξε θύελλα αντιδράσεων απο πολλούς, ορισμένοι δε εμφανίστηκαν και θιγόμενοι, σαν κάποιος να τους έβρισε. Τώρα που επαληθέφτηκαν, άρχισαν τα σχόλια του στύλ "είστε απλά τυχεροί", "παίξατε με πιθανότητες", κλπ, κλπ. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτούν ότι υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν καλά τη δουλειά τους, που ειναι καλοί σε αυτό που κάνουν. Κάποτε είχα μπεί σε ενα ταξί εδώ στην Αθήνα, να με πάει κάπου. Ο μεσήλικας οδηγός του λοιπόν μου είπε μεταξύ άλλων: "άλήτης λέγεται ο άνθρωπος που μισεί ότι δεν μπορεί να αποκτήσει, είτε αυτό λέγεται χρήμα, είτε δόξα, είτε μόρφωση, είτε επαγγελματική αποκατάσταση...."Πόσο δίκιο είχε. Αν αυτή την είδηση την έγραφε κάποιος μεγαλοεργολάβος-δημοσιογράφος των Αθηνών όλα θα ήταν καλά, αλλά όχι όταν το γράφουν παιδιά του τόπου μας. Είπε κάτι ο Σπανός? βλακείες γράφει, βάζει ο Κόλλιας για δήμαρχος? είναι μέθυσος, ψεύτης, κλέφτης, κλπ. Είμαστε μοναδικοί στο να κρίνουμε τους άλλους απο το βήμα του καφενείου, την κριτική πρός το πρόσωπο μας δεν αντέχουμε. Ο Τσίγγανος πρίν απο λίγο ήταν καλός, τώρα θα του σούρουμε τα μύρια όσα, όχι γιατί έκανε ότι έκανε, αλλά επειδή διαψευστήκαμε εμείς και επαληθέυτηκαν οι άλλοι, οι διπλανοί μας...
    Συγχαρητήρια παιδιά του Filiatra News, συγχαρητήρια και σ' ανώτερα. Συνεχίστε αυτό που όπως φαίνεται ξέρετε να κάνετε καλά, πρωτίστως επειδή αντέχετε στην κακόβουλη κριτική ορισμένων....
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν οι τύχες μας εξαρτώνται από άτομα που αλλάζουν τόσο εύκολα γνώμη και άποψη σκεφτείται τι περιμένει τον νέο Δήμο Τριφυλλίας όταν θα πρέπει να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις που ίσως κάποιους στενοχωρήσουν, ή φέρουν σε αντιπαράθεση στενά "τοπικά συμφέροντα".
    Τελικά είμαστε άξιοι της τύχης μας,από την στιγμή που ασχολούμαστε με τους γνωστούς κυρίους, ας με συγχωρήσουν οι κυρίες αλλά το προνόμιο ανευθυνότητας το έχουν κερδίσει από χρόνια οι "χρισμένοι, και οι μη χρισμένοι"
    (το στερητικό α θα το έκοβε η λογοκρισία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε(;) ταλιμπάν του Σαμπαζιώτη των 3.29 πμ, δεξιός είμαι.. μακάκας δεν είμαι να ψηφίζω όποιον "φυτευτό" μου προτείνουν, όπως εσύ ας πούμε..

    ΔΕΞΙΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο πρώην Διαχειριστής24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:42 π.μ.

    Προς τον ανώνυμο 3:29 (Να υποθέσω ότι είσαι ο Δ.Χ.??)

    Αγαπητέ φίλε. Πιθανόν να μην διατύπωσα σωστά την πρόταση μου στο παραπάνω σχόλιο μου.
    Εγραψα: "Και πολύ περισσότερο για ένα τόσο σοβαρό θεμα." Και εννοούσα που έχει να κάνει με την αξιοπιστία μας στο ρεπορτάζ. Αυτό εννοούσα. Οχι κάτι άλλο.

    Για σκέψουν να γράφαμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι, και να λέγαμε ότι ο Πετρόπουλος θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος και να βγεί τελικά ο Σωτηρόπουλος.
    Και εγω σου λεω ενταξει εκανα ενα λάθος.

    Σκέψου τώρα να έγραφα πριν 3 μέρες ότι δεν θα αποχωρήσει ο Τσίγγανος και ότι θα πάει μέχρι τέλους...
    Και η εξέλιξη της υπόθεσης χθες να ήταν η αποχώρηση του.
    Θα ήταν δεύτερο λάθος. ΩΠΑ.... Λίγη προσοχή στο τι διαβάζω εδώ θα έλεγες. Και θα το έλεγαν και όλοι οι υπόλοιποι.

    Πάμε τωρα στις περιφερειακές εκλογές.

    24ωρες πρίν ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ στήριξη στον Τατούλη, γραψαμε εδω ότι το ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει Τατουλη. Χωρίς ερωτηματικά χωρίς τίποτα.
    Είχαμε την πληροφορία, την είχαμε καρατσεκάρει (που έλεγε και η συγχωρεμένη η Μαλβίνα Κάραλη) και την γράψαμε ως 100% σίγουρη. Και 24 ωρες μετα ακουμε δια στόματος ΠΑΣΟΚ "Περιφέρεια Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης"
    Φανταζεσαι να ειχαμε γραψει καποιο άλλο όνομα??
    Πάλι αναξιόπιστοι.
    Και για να τελειώνουμε με τα κοντινά.
    Γραψαμε οτι ο Κόλλιας θα είναι ο Υποψήφιος Δημαρχος με χρίσμα απο την ΝΔ. Παιδεύτηκα μεχρι να το διασταυρώσω αλλα το διασταύρωσα και το στελνω στα παιδια να το ανεβασουν. 3-4 ωρες μετα ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ η ΝΔ ανακοινώνει Κώστα Κόλλια.

    Ολα αυτά αγαπητέ μου φίλε είναι σοβαρά. Και εννοω για την αξιοπιστία μας.
    Οταν κάνουμε ρεπορτάζ θέλουμε να παίζουμε με πιθανότητα 100% επιτυχίας. Από το 99% και κατω είναι αποτυχία. ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

    Και να σου πω και το τελευταίο?
    Στα δυο χρόνια που ημουν διαχειριστής σε αυτό το blog έπαιξα παντα τίμια και καθαρά απέναντι σας. Το ίδιο κάνω και τώρα που εχω αποχωρήσει. Αυτό που διαβάζατε εδώ να το δεχόσασταν έτσι όπως το διαβάζατε. Και η εξέλιξη των γεγονότων που μας δικαίωνε, σας έκανε να λέτε "Ρε συ το διάβασα στο Φιλιατρά News....."

    Ευχαριστώ που στηρίζετε ακόμα και τώρα μετά την αποχώρηση μου το Φιλιατρά News και την τωρινή ομάδα διαχείρισης.
    Θερμή παράκληση να μην τους στεναχωρείτε και τους αναγκάζετε να σας σβηνουν σχολια. Κανενας δεν το θελει. Αναγκάζεται να το κανει γιατι δεν υπάρχει η δυνατότητα του Edit στο σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. και παλι στηριζουμε τσιγγανο παιδια!αυτη ειναι η γνωμη μου!δεν αλλαζω πιστευω,ουτε συμπαθειες απο την μια μερα σην αλλη!και δεν εξηγω σε κανεναν,απλα μοιραζομαι σκεψεις οπως κι εσεις ανωνυμοι....ο τσιγγανος δεν προδωσε κανεναν,λιγο μας στεναχωρησε,αλλα προφανως θα ειχε σοβαρους λογους.και στους συνεργατες του ξηγηθηκε!καντε μας την χαρη!τον κολλια δεν τον γουσταρουμε κι αυτο δεν αλλαζει!στηριζουμε ομως τον δικο μας τακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κύριε ανώνυμε των 9:07 την ρήση που λέει "...στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα..." την ξέρεις? Νομίζω την ανάφερε και ο Τσίγγανος στην ανακοίνωση του. Ελιγμός, καθαρά πολιτικός ναί. Αυτό όμως τον ακυρώνει σαν άτομε και σαν ιδέες, όχι. Έκανε μια κίνηση, στάθμισε αντιδράσεις και γεγονότα και όταν είδε ότι "δεν του βγαίνουν" τα πράγματα προτίμησε να πάει με το ρεύμα - ή την κομματική γραμμή αν θέλεις - και για το δικό του καλό, αλλά και για την περιοχή. Άλλωστε όλοι μας δεν κάνουμε τέτοιου είδους ελιγμούς κάθε μέρα, όλη μέρα? Στη δουλειά, στην οικογένεια, στη ζωή...
    Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος τελικά, ας τον αφήσουμε να δούμε τι θα κάνει, εάν και εφόσον, έρθει στα πράγματα, και μετά τον κρίνουμε όπως πρέπει και του αξίζει. Μηδενί δίκην δικάσεις πρίν αμφοίν μύθον ακούσεις...έλεγε κάποιος Πλάτων.
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μας ήρθε ενα σχόλιο γι αυτό το θέμα με e-mail και το παραθέτουμε.

    Εγω ειμαι Κυπαρισσιος και ηθελα να εχω ενα δικο μου ανθρωπο να διεκδικησει τον Δημο.
    Δυστυχως αυτος που υποστηριζα μεχρι χθες και μιλαω για τον Τσίγγανο ετραπη εις ατακτον φυγην.

    Κυπαρισσιο κατω από Φιλιατρινο δεν γουσταρω και με χαλαει ασχημα που δεν υπαρχει Κυπαρισσιος υποψηφιος δημαρχος.
    επειδη πιστευω οτι ο Τσιγγανος προδωε τους συμπολιτες του με την χθεσινη του ανακοινωση που διαβασα εδω, να του πω ωρα καλη στην πρυμνη σου και αερα στα πανια του.

    Τον Κολλια δεν τον θελω. Πιστευω ότι δεν αξιζει να γινει δημαρχος. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Εφόσον δεν εχω επιλογη υποψηφιου δημάρχου απο την Κυπαρισσια τότε θα ψηφισω κι εγω Σωτηροπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρός πρώην Διαχειριστή
    Καμία Σχέση με τον 3:29, είπα αυτό που ήθελα και μου απαντήσατε νομίζω επαρκώς στις 12:53
    Με εκτίμηση
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Κυπαρίσσιος που στέλνει το mail προφανώς επιλέγει με βάση το ποιος υποψήφιος θα στηρίξει περισσότερο την πόλη του; Ο Τσίγγανος πολύ καλά έκανε και διάλεξε ότι διάλεξε. Δήμαρχος από την Κυπαρισσία δε μπορεί να βγει, φαίνεται αυτό. Ο Κόλλιας έχει καλές πιθανότητες τώρα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ας είχε ο Τσίγγανος το χρίσμα και θα σου λέγαμε αν μπορεί να βγεί ή όχι...με τόση δύναμη που έχει μόνος του φαντάσου τι θα γινόταν αν είχε και χρίσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεξιέ Τριφύλιε δεν έχω σταματήσει να γελάω με το σχόλιο σου... ταλιμπαν μπορεί να είμαι του Ζαμπαζιώτη όμως με τίποτα, ούτε καν τον ξέρω τον άνθρωπο, δεν είμαι καν από Κυπαρισσία. Όχι τίποτα άλλο, θα το χρεωθεί και κανένας γνωστός σου το σχολιό μου και δεν το θέλω να σπέρνω έχθρες. Και επαναλαμβάνω δεν ανήκω πουθένα, δεν ξέρω καν αν θα μπορέσω να ψηφίσω λόγο υποχρεώσεων, ούτε κόπτομαι κιόλας, απλά βλέπω και κρίνω ως αναγνώστης, ακομμάτιστος και τρίτος... (ε που και που να περνάω και την ώρα μου...)
    Πρώην διαχειριστά δεν ειμαι ο Δ.Χ. Πραγματικά σέβομαι και εκιμώ την προσπάθεια που κάνετε, για αξιοπιστία, εγκυρότητα, αντικειμενικότητα και κυρίως για πλουραλισμο. Απλά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να απολογείστε στον καθένα, ιδιαίτερα όταν ο καθένας κινείται κακόβουλα και με υστεροβουλία, κυνδινεύετε εσείς οι ίδιοι να απαξιώσετε αυτό που κάνετε. Αποδεικνύεται με το έργο σας και τα αποτελεσματά του την εγκυροτητά σας, δεν χρειάζεται να ευλογάτε μόνοι σας τα γένια σας. Όσον αφορά το 100% επιτυχία, μη πέφτετε σ' αυτό το ατόπημα, η πολιτική δεν έχει 100% σιγουριά, το ο,τιδήποτε μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, εμείς θέλουμε το παρασκήνιο, τις διενέργειες, εκει βρίσκεται το περισσότερο ζουμί ανεξάρτητα του που θα οδηγήσει... Αν περιμένετε να εξακριβώσετε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτών, για να μην χαρακτηριστείτε ως αναξιόπιστοι, θα έχουμε χάσει την είδηση. Και οι φήμες όταν διαρρέονται απο "στρατόπεδα" είδηση είναι, ακόμα και αν δεν ισχύουν, αρκεί να συνοδεύονται με την επισημανση ότι πρόκειται για φήμες και αυτές κάτι εξυπηρετούν.
    Την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη την έχετε κερδίσει σε μεγάλο βαθμό από τους περισσότερους, καχύποπτοι πάντα θα υπάρχουν (και δεν είναι απόλυτα κακό αυτό) πόσο μάλλον κακόβουλοι. Συνεχίστε με όρεξη, αντικειμενικότητα, χιούμορ(χρειάζεται και αυτό) και με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...

    Τρίτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τα ψέμματα που είπε ο Τσίγκανος στους συνεργάτες του και ο τρόπος που ενέπαιξε το κόμμα του και όλους τους γύρω του τον κατατάσουν όχι στους ασήμαντους αλλά στους πιο επικίνδυνους αμοραλιστές, επιτακτική ανάγκη είναι να πάει σπιτι του δεν τον χρειάζεταιούτε η Κυπαρισσία ούτε η Τριφυλία ούτε το κόμμα του ούτε κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παιδιά, 100% διασταυρωμένο....η Τριφυλία θα έχει Φιλιατρινό δήμαρχο. Πάει και τελείωσε. Ρε λές στο τέλος να βγεί και ο Σπανός αληθινός, όταν υποστήριζε στο άρθρο του, ότι δεν "θα πάει" αυτός ο καινούριος δήμος? Τσ, τσ, τσ.
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μήπως ετοιμάζεται να εφαρμοστεί το γνωστό σύστημα: Επιστέφω, είμαι μαζί, περιμένω στην γωνία να τραβήξω το χαλί.
    Δέν νομίζω ότι έχει γίνει αυτό σε παράταξη.
    Τυχαίο???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εχω μεγλαλη αγωνία τι θα γίνει με το μέλλον του παιδιού ¨;
    Μπορεί κανείς να με ενημερώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εκτος απο τον Σωτηροπουλο ο μονος που αξιζει να γινει δημαρχος ειναι ο Τακης Τσιγγανος και αυτο δεν αρεσε στα κοματοσκυλοπροβατα της .........παραααταξης ))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ο Ξυγκας που ειναι ρε παιδια, γιατι ο Σαμπαζιωτης ξερω που ειναι ( στο ψαλτηρι του)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.