Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοινώνει παραίτηση από τη διεκδίκηση του Δήμου Τριφυλίας ο Παναγιώτης Τσίγγανος.

Γράφει ο πρώην διαχειριστής

Την παραίτηση του από την διεκδίκηση του Δήμου Τριφυλίας πρόκειται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες - αν όχι το επόμενο εικοσιτετράωρο- ο μέχρι στιγμής ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Τσίγγανος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην προχθεσινή συνάντηση των υποστηρικτών του που έγινε σε ξενοδοχείο της Κυπαρισσίας (δεν το λέμε για να μην γίνει διαφήμιση) ακούστηκαν διάφορες απόψεις και οι πληροφορίες που μας μετέφεραν λένε ότι οι περισσότεροι επιθυμούν να παραιτηθεί από την διεκδίκηση ενώ ο "σκληρός πυρήνας" των υποστηρικτών του λένε να τραβήξει μέχρι τέλους.

Πληροφορίες που μας ήρθαν χθες .......

το βράδυ αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Τσίγγανος μετά την σύσκεψη στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στις 6 Σεπτεμβρίου και ενώ είχε ληφθεί η απόφαση για δημοσκόπηση στην Τριφυλία, κατέβηκε στην Κυπαρισσία και δήλωσε ότι η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσμα και έτσι ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του.

Όμως τα "κακά μαντάτα" έφτασαν αμέσως στην Ρηγίλλης όπου σε έκτακτη σύσκεψη ανάμεσα σε Κόλλια Μιχαλολιάκο και Ανδρινόπουλο, αποφασίστηκε να δοθεί το χρίσμα στον Κώστα Κόλλια.
Το "παιχνίδι" από εκείνη την στιγμή στην πολιτική σκακίερα μέτραγε αντίστροφα για τον Παναγιώτη Τσίγγανο με αποτέλεσμα να δέχεται ισχυρές πιέσεις για αποχώρηση.
Ήρθε και η πρόταση συστράτευσης από τον Κώστα Κόλλια και όπως φαίνεται η χθεσινή συνάντηση του Κου Τσίγγανου με μέλος ή μέλη της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας δρομολόγησε εξελίξεις.
Όπως μάθαμε αργά χθες το βράδυ ο Παναγιώτης Τσίγγανος σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι σήμερα θα συναντηθεί με τον Κώστα Κόλλια για να συζητήσουν.

Χθες με ανάρτηση μας, ΠΡΩΤΟΙ σας είχαμε προϊδεάσει ότι επίκειται παραίτηση του Τσίγγανου.
Σήμερα όπως δείχνουν τα πράγματα το Φιλιατρά Νews θα επιβεβαιωθεί για μία ακόμα φορά πανηγυρικά στο ρεπορτάζ του.

27 σχόλια:

  1. telika δεν συναντηθηκε με κανεναν ο κυριος τσιγγανος!!!ο τ α ν θα συναντηθουν θα ειναι μπροστα και οι προεδροι των τοπικων που τον υποστηριζουν!!για να δουνε ολοι μαζι τι μελλον εχει η νδ με τον κολλια.μην προτρεχετε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι τα ίδια αρχίσαμε....λάσπη-λάσπη-λάσπη...και ψεύτικες πληροφορίες...
    Λοιπόν: στη συνάντηση που είχε ο κ.Τσίγγανος με την ομάδα του όχι μόνο να παραιτηθεί δεν ζήτησαν αλλά αντιθέτως να το τραβήξει μέχρι τέλους.
    Ηθέλα να 'ξερα ποιός σας ενημερώνει τόσο έγκυρα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΑΙΩΤΗ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ (ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ) ΤΕΛΕΙΩΣΕ...
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΛΟΥΝΑ-ΠΑΡΚ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΔΟΞΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ;
    ΦΙΛΙΚΑ
    Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καντο γιατι ετσι θα δειξεις οτι εισαι παλικαρι και σωστος νεοδημοκρατης!!!στοχος ειναι η συσπειρωση,στοχοσ ειναι η νικη!!!για να παει η τριφυλια μπροστα,για να παει το κομμα μας μπροστα,ο σαμαρας και εσυ βεβαιως!!!ειναι κριμα να ξεκινας ως ανταρτης!!!ασε τους βαμμενους που σε πλαισιωνουν και σου λενε προχωρα και κοιτα το καλο ολων μας!!!καλη επιτυχια αυριο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΗΜΕΝΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ!!
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΑΜΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
    Κ.Τ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ μας απασχόλησε το παιδί , αφού δεν μπορεί γιατί το πιέζει ,δεν συγκινεί και δεν τραβάει το καλύτερο είναι να πάει στο σπίτι του , είναι το μόνο έντιμο που μπορεί να κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ).ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΘΝ ΤΟ ΓΙΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ?ΛΙΓΗ ΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορεί ένας Δήμος και μια παράταξη να ασχολείται με τις ψυχονευρωτικές μεταπτώσεις του κ.Τσίγκανου,πρέπει κάποτε να σεβαστεί όλους όσους τον στήριξαν και τους κοροιδεύει...λίγος ανδρισμός επιτέλους
    Νικηφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στόχος αυτών των εκλογών είναι να επιλέξουμε αυτούς που θα υπηρετήσουν το τόπο μας ο κ.Τσίγκανος προσπαθεί να βρει πολίτες που θα υπηρετήσουν τα ονειρά του ... δεν μας ενδιαφέρει δεν μας αφορά ας πάει σπίτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρχίζω να νοιώθω δυστυχής που ο κ. Τσίγκανος δεν θα είναιυποψήφιος Δήμαρχος έχασε η Βενετια βελονι...Πήγαινε παιδί μου σπίτι σου αρκετά βασάνισες την Κυπαρισσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατάλαβε ότι δεν μπορεί και τωρα παει και φιλάει αυτό που έφτυνε Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μέχρι και ο Μπάλτας τον εγατέλειψε , τωρα κατάλαβε ότι είναι μόνος,τωρα και ο ιδιος εγκαταλείπει τους λίγους που του απέμειναν .Αυτή ειναι η αλήθεια Μη μας πει ότι σκέφτεται την ενότητα ξαφνικά .Δεν την υπολόγισε ποτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κ.Τσίγκανε δέσε το ονειρό σου στο μουράγιο ,άστο να πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αγαπητο blog θα ηταν προτιμοτερο στην επικεφαλιδα της αναρτησης σου να βαλεις ενα ερωτηματικο.ειναι ασχημο να ακουγεται απο αξιοπιστη πηγη οπως εσεις,κατι το οποιο δεν ειναι αληθες.δημιουργει κλιμα...και δεν ειναι δικαιο.ειναι μια υποθεση,οχι κατι τετελεσμενο.ο τσιγγανος δεν εχει σκοπο να παραιτηθει...και ειμαι πιο εγκυρη πηγη απο εσας πιστεψτε με.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παιδια κανενας δεν μιλαει για παραιτηση τσιγγανου!αλλαξτε τον τιτλο!συναντηση θα γινει,οχι υποχωρηση.μπορει και να συνυπαρξουν,αν και εχουν διαφορετικες θεσμικες θεσεις,αλλα δεν παραιτειται ο ανθρωπος!μην παιζετε με τις λεξεις και δημιουργειτε θεμα απο το τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι κάτοικοι Όλων των πόλεων που σήμερα αποτελούν τον Δήμο Τριφυλίας είχαν ένα σοβαρό πρόβλημα.
    Όλοι θα ήθελαν να είχαν Δήμαρχο το ΗΛΙΑ ΤΣΙΓΓΑΝΟ και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα 16 χρόνια της Δημαρχοντίας του η Κυπαρισσία μεγαλούργησε.
    Τώρα άν υπάρχου κάποιοι που έχουν γράσο στα μάτια ή έχουν εμπάθεια ας κάνουν γαργάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εσυ δεν ντρεπεσαι φιλε σωτηρη να λες ασυναρησιες?αν η κυπαισσια ειναι ομορφη σημερα ο οφειλει στον τσιγγανο!εσυ δεν ντρεπεσαι να υποστηριζεις τον αχαριστο,που τον στηριξε ο τσιγγανος και τωρα του σκαβει τον λακο???δεν σε παραξενευει αυτο καθολου???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οχι μόνο δεν παραιτείται αλλά προχωράει πιο δυνατός απο ποτέ.
    Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι έρχονται κοντά του!!
    Τάκη δείξε τους την αξία σου, μην υποχωρείς!!
    ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ!!
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!!
    ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑΞΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην δημιουργείτε εντυπώσεις με την επικεφαλίδα του άρθρου.
    Αλλάξτε την, Ο Τσίγγανοσ δεν παραιτείται καταλάβετε το. Οτι και να γίνει έχει όλους εμάς μαζί του. Δεν τον αφήνουμε να το κάνει!!
    Κ.Τ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πλάκωσαν οι Αφρικάνοι.....
    Για τον 10:26 και 4:18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αργότερα αργότερα πλησίασαν δυό κότερα.

    (Προς τους διαχειριστες διαβάστε λιγο ΜΠΟΣΤ περιγραφει αρκετά καλά αυτές τις καταστασεις)
    Μην το δημοσιευσετε αλλωστε λιγοι θα το καταλάβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι οχετός!
    Όλοι Φιλιατρινοί είσαστε εδώ μέσα;
    Μπράβο σας!
    Κόλλιας, και πολύ σας πάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τσίγγανε εσύ είσαι το κόμμα για εμάς αλλά ΠΡΟΣΕΞΕ μην παραιτηθείς και κάνεις πίσω γιατί αυτοί που σε στηρίζουν τώρα και θα σε ψηφίσουν,θα το κάνουν γιατί τους εκφράζεις και γιατί είσαι η φωνή της οργής. Αν παραιτηθείς και μπεις πίσω από τον Κόλλια μην περιμένεις να πάρεις τους ίδιους ψήφους που θα πάρεις αν κατέβεις ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος. Στο λέω σοβαρά και να το σκεφτείς. Μην πουλήσεις αυτούς που εκτέθηκαν μαζί σου γιατί σε πίστεψαν και μην θεωρήσεις δεδομένο οτι θα σύρεις πίσω σου όσους ψήφους έχεις τώρα αν μπεις πίσω από τον Κόλλια.
    Εκεί που φτύσαμε δεν θα ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.