Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Φιλιατρά: Οδός Δεκατεσσάρων. Δρόμος για δοκιμή σε αμορτισέρ. [ VIDEO ]

Του πρώην διαχειριστή μας

Δρόμος για δοκιμή στα αμορτισέρ των αυτοκινήτων έχει καταντήσει η οδός δεκατεσσάρων αλλά και πολλοί δρόμοι στα Φιλιατρά.
Η Δεκατεσσάρων είναι δρόμος ο οποίος συγκεντρώνει μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων Τουριστικών λεωφορείων αλλά και φορτηγών. Θεωρείται δε από τους πλέον κεντρικούς δρόμους με τον φόρτο κυκλοφορίας που έχει.
Όταν επί προηγούμενης δημαρχίας ο δρόμος είχε ξυστεί και ασφαλτοστρωθεί, ήταν σαν διάδρομος αεροδρομίου. Χαιρόσουν να οδηγείς....
Έκτοτε με τις διάφορες εργασίες είτε ..........

αποκατάστασης βλάβης στη υδροδότηση, είτε άλλες παρεμβάσεις τα μπαλώματα που έμπαιναν σιγά σιγά έφευγαν, και την θέση τους έπαιρνα λακούβες. οι οποίες με τον καρό μεγάλωναν.
Και αντί η Δημοτική αρχή να τις κλείσει με λίγη πίσσα τις έκλεινε με χώμα(!!!) με αποτέλεσμα κάτι οι βροχές κατι τα αυτοκίνητα που πέταγαν τις λάσπες πατώντας επάνω στις κλειστές λακούβες τις αποκάλυπταν πάλι. Γνωστή η Λακουβάρα μπροστά από το Carefour η οποία ακόμα τουλάχιστον κρατιέται κλειστή.

Και όχι μόνο αυτό. Σε σημείο της δεκατεσσάρων που συναντιέται με κάθετο δρόμο ο οποίος βγαίνει στον Άγιο Νικόλαο, Υπάρχει καπάκι υπονόμου το οποίο προφανώς από μεγάλα οχήματα έχει ανοίξει, με κλίση και φαίνεται λίγο το βάθος. Σημείο SUPER επικίνδυνο να υποχωρήσει, και να υπάρξει ατύχημα. Σχετική φωτογραφία δίπλα.

Θα μου πείτε είναι μόνο στην δεκατεσσάρων το πρόβλημα?? Οχι. Σίγουρα δεν είναι. Είναι σε όλη την πόλη.
Πόσες φορές δεν έχουμε γράψει για την λακουβάρα μπροστά από την Αγροτική Τράπεζα? ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙ???????? κανείς και τίποτα!!!!!!!

Αυτά όλα τα συζητούσαμε με φίλο ο οποίος αφού μου περιέγραψε όλα αυτά που σας μετέφερα είπαμε να φτιάξουμε δυο video για να δείτε και εσείς την κατάσταση που υπάρχει.
Οι κρίσεις για την κατάσταση δικές σας.





5 σχόλια:

  1. Μπραβο σας παιδια.Βεβαια στο ωραιοτατο βιντεο σας θα μπορουσατε να βαλετε ακομα την ΛΑΚΟΥΒΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ,τις περιφημες λακουβες ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚ ,τα ΣΙΔΕΡΑ !!!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ που υπαρχουν στο σταυροδρομι του Μπαλουμπα τις ΓΟΥΒΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΚΟΤΣΗ -ΚΟΤΣΙΡΑ εως και το σταυροδρομι του ΚΟΛΛΙΑ -ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ.
    Α!!!ακομα θα μπορουσατε να βαλετε και τους χαλασμενους καδους ( ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ στο παρκο της παναγιας ,στον αγιο ανδρεα στο σουπερ μαρκετ παναγιωτοπουλου )στο γυμνασιο.
    ΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΖΙΜΑ ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΗ ΛΑΚΟΥΒΑ ,ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΩΘΗΚΕΣ ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ 4Χ4 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και προς το νεο υδραγωγειο φιλ. ο δρομος καταστρεφεται. καποιο τοπικο συνεργειο ισως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον 11:19

    Το θέμα με την λακούβα στην Αγροτική τράπεζα το έχουμε αναδείξει. Ο Δήμος Αδιαφορεί.
    Επίσης το έχει δημοσιεύσει και το Θάρρος.
    Σχετική δημοσίευση εδώ http://filiatranews.blogspot.com/2012/01/blog-post_2025.html

    Για τις λακούβες στον πεζόδρομο πάλι εμείς το έχουμε δημοσιεύσει και η μεγάλη προεδράρα της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών ο Στάμος αδιαφορεί και κάθεται από το πρωί βιδωμένος στην καρέκλα του μέχρι το μεσημέρι και εκδρομούλες σαν αυτή στον Δήμο Ευρώτα για τα σκουπίδια.

    Σχετική δημοσίευση εδώ
    http://filiatranews.blogspot.com/2012/03/blog-post_5590.html

    Τι άλλο να κάνουμε πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέρυσι είδαμε όλες αυτές τις λακκούβες να τις σκεπάζουν με χοντρό χαλίκι όπως όπως! Σε λίγες μέρες τα χαλίκια διασκορπίστηκαν...Πραγματικά δεν ξέρω ποιος είχε την φαεινή ιδέα!!! Οι περισσότεροι δρόμοι των Φιλιατρών λόγω των έργων (αποχετευσης, ύδρευσης), που γίνονται κατά καιρούς, είναι γεμάτοι λακκούβες...επικίνδυνες και για τα αμορτισέρ των διερχομένων αυτοκινήτων, αλλά και για τις μοτοσικλέτες ακόμα περισσότερο...να γίνουν σοβαρά ατυχήματα...Είχαν πει ότι θα έριχναν πίσσα τουλάχιστον...ας μεριμνήσουν οι αρμόδιοι...Η εγκατάλειψη ας μην αφήσουν να καταλάβει την πόλη μας!
    Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.