Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Απαίσια πρακτικά και αισθητικά τα νεά καγκελα στο Λύκειο Φιλιατρών

Την έντονη αντίδραση του εξέφρασε ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών σχετικά με τα νέα κάγκελα που τοποθετήθηκαν στην μάντρα του νέου λυκείου Φιλιατρών τα οποία από πολύ κόσμο θεωρούνται αντιαισθητικά και ήδη μέσα από δημοσίευση του Φιλιατρά News έχουν χαρακτηριστεί από αναγνώστες ως κακόγουστα, ότι θυμίζουν φυλακές κλπ κλπ.

Σήμερα ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών ως ........

φορέας της πόλης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει και αυτός την αντίθεσή του σε αυτά τα κάγκελα που τοποθετήθηκαν.

Συγκεκριμένα ο Αγροτικός Σύλλογος στο κείμενο διαμαρτυρίας του αναφέρει:

Διαμαρτυρόμαστε έντονα ως προς κάθε αρμόδιο παράγοντα για την βάρβαρη αισθητική παρέμβαση στον χώρο του νέου Λυκείου Φιλιατρών με την τοποθέτηση αυτών των κιγκλιδωμάτων στην καινούρια πέτρινη μάντρα.

Έχοντας δύο αξιόλογους χώρους τον έναν απέναντι στον άλλον δηλαδή το παλιο κλασικό κτήριο του παλιού Λυκείου και το πάρκο με τον βυζαντινό ναό της Παναγίας της Βλαχέρνας, οποιαδήποτε κατασκευή γίνεται θα πρέπει να λαμβάνονται όλα υπ όψιν.

Το αποτέλεσμα είναι απαίσιο πρακτικά και αισθητικά και απαιτούμε να αντικατασταθεί με κάγκελα όπως ήταν τα παλία που ξηλώθηκαν.

Αν οι λόγχες απαγορεύονται, λόγω σχολείου, υπάρχει και η λύση της μεταλικής μπάλας στην κορυφή.
Δεν χρειάζεται να θυσιάσουμε όλα στο βωμό του κέρδους.
Φτάνει πια.

Από το Δ.Σ.



1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα,

    Επειδή ήμουν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε Φιλιατρά και είδα αυτά τα περιβόητα κάγκελα,ομολογώ ότι είναι πραγματι ένα αίσχος.
    Απορώ με αυτούς που αποφάσισαν να τα τοποθετήσουν και με αυτούς που δέχτηκαν αυτή την απόφαση.
    Θέλω επίσης να πω μπράβο στον Αγροτικό Σύλλογο που παρόλο που δεν είναι θεσμική του αρμοδιότητα έκανε αυτή την παρέμβαση.

    Με τιμή,

    Lebesteniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.