Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

40ήμερο μνημόσυνο για τον 22χρονο Μπάμπη Σουρέτη

40 μέρες πέρασαν από την ημέρα που το 22χρονο αγγελούδι ο Μπάμπης Σουρέτης, ο Μπάμπης μας, έφυγε από κοντά μας για το ταξίδι του στην αιωνιότητα.
40 μέρες με βαθύ πόνο τόσο για την οικογένεια του όσο και για τους φίλους του. Για ένα 22χρονο παιδί που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή χτυπημένο από την επάρατη νόσο.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 8 το πρωί θα τελεστεί στον Ιερό ναό Αγίου Ανδρέα κοιμητηρίου Φιλιατρών το 40ήμερο μνημόσυνο για τον Μπάμπη Σουρέτη.

Ο Μπάμπης δεν έφυγε ποτέ από κοντά μας. Ζει δίπλα μας, ........

ανάμεσα μας, στο μυαλό και την καρδιά όλων όσων τον αγαπούσαν.

7 σχόλια:

  1. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΚΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΗΝΟ ΣΤΟ ΝΕΚΤΡΟΤΑΦΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΙ ΠΡΩΙ? ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ??? ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9:30 ΤΟ ΠΡΩΙ?? ΤΙ ΝΑ ΠΩ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή στον ανώνυμο των 12.33 π.μ. Θα δώσουμε σημασία στην ώρα ή στο παλληκάρι μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ..ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΧΕΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά σας παρακαλώ μην ξεφεύγετε από το κόσμιο επίπεδο. Μπορεί να έχεις δίκιο φίλε 1:18 αλλά το μυαλό αυτού του ανθρώπου μπορεί να φτάνει μέχρι εκεί. Να λέει δηλαδή ότι με την τσίμπα στο μάτι θα τρέχω Σαββατιάτικα και τόσο νωρίς;
    Ετσι το σκέφτεται. Κατακριτέο μεν αλλα έτσι το σκέφτεται εκείνος.
    Είναι ο μόνος που το έγραψε, κανείς δεν νομίζω οτι το δέχτηκε λέγοντας ας πούμε "καλά λέει" και άλλα τέτοια.
    Ο καθένας κρίνεται. Και στο κάτω κάτω αν δεν τον ενδιαφέρει η απώλεια ενός 22χρονου παιδιού μπορεί να μην παραστεί καθόλου στο μνημόσυνο. Δεν τον πίεσε κανένας να πάει.

    Ευχαριστώ.
    X-treme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νικολέττα Κωνσταντοπούλου29 Μαρτίου 2012 στις 9:44 μ.μ.

    Πρώτον, ως διαχειριστές μπορείτε να βγάζετε να ανεπιθύμητα σχόλια ενός ευηθούς ανθρώπου χωρίς να δίνονται περαιτέρω σχολιασμοί. Δεύτερον, 40 μέρες δεν έχουνε περάσει, απλά για εκκλησιαστικούς λόγους το μνημόσυνο γίνεται νωρίτερα (αφού δε τελούνται μνημόσυνες δεήσεις μετά την πρωταπριλιά). Τρίτον, ευχαριστούμε το FiliatraNews που είναι κοντά στο φιλιατρινό πολίτη και στις χαρές και στις λύπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.